![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, labi es spēlētu šo MMORPG, un tajā iekļauti grupējumiem utt, un es esmu vadītājs ir viens, lai palīdzētu lietas apturēt organizētas, es esmu tur ikvienam stats utt ir Excel dokumentā. Tomēr tas rada problēmu, ka ir grūti citiem frakcija locekļiem, lai to (tās ir ziņa mani spēli info tiem nepieciešams) Tāpēc es domāju, kā es neesmu izmantojot manu tīmekļa vietni, es varētu to izmantot, uzņemt šo dokumentu. Bet es nezinu neko par mājas lapas kodu, tāpēc man vajadzīga neliela palīdzība.
Es domāju, ka ir viss man vajag, bet es jums pievienot vairāk, ja es domāju par neko. Attiecībā uz programmām, ko varu izmantot, es varu izmantot jebkuru freeware programmu, vai programma, kas ir bezmaksas izmēģinājuma lejupielādes, ja vien tas nav nepieciešams turēt mājas darbu. Es arī varētu būt iespēja izmantot Frontpage (mans tētis ir kopija es varētu būt iespēja aizņemties) un, iespējams Dreamweaver (nav pārliecināts, vai mans tēvs ir kopiju šīs vai nē) Thanks all for your help, es zinu, saņemsi slodzes atbildes ar jaunu punktu sistēmu Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM mani - esmu kaut ko jūs vēlaties uzzināt par kļūst Dreamweaver.
| |||
| |||
| Tas ir likumīgs? |
|
| |||
| |||
| PM me. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, nedariet nelikumīgu Dreamweaver. Tas ir diezgan acīmredzami pretlikumīga. Radot to, ko jūs vēlaties ir būs grūti, ja jums nav iepriekšējas pieredzes. Skaitli uz apmēram gadu mācīšanās izveidot to, ko vēlaties darīt. Jums ir divas iespējas: Get skriptu, būtībā programma, ka kāds jau ir rakstīta. Var pat kādu no konkrēti rakstīts, ko jūs vēlaties darīt, paredzēta savu spēli. Izmantot interneta pakalpojumus, kaut ko līdzīgu Google Docs. Bet tas var būt grūti kontrolējama piekļuve utt Patiesībā jūsu labākais risinājums ir būs izmantot Wiki. Tas varētu būt ideāls. Jums nepieciešams instalēt dažus Wiki programmatūru uzņēmējas, varbūt Media Wiki. Tad izveidot varbūt sabiedrībai piedalīties ikviens mājas lapā. Tad ir iespēja, kurā lietotāji var reģistrēties, un pēc tam, kad tos pieņemt, tad var apskatīt rezultātu tablo uc Ja jūs piešķirat savu lietotāja kontu atļauju, tās varētu rediģēt dokumentu, ja nepieciešams. Tas būtu liels izmantot wiki iespējas.