![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, dobrze grać ten MMORPG i zawiera frakcji itp., a ja jestem liderem jednego, tak aby pomóc rzeczy pobytu organizowane Ja prowadzenie wszystkich statystyki itp. w formie dokumentu programu Excel. Stwarza to jednak problem, że to jest trudne dla innych użytkowników faction, by go zobaczyć (które są potrzebne do mnie wiadomość w grze do informacji, których potrzebują) więc myślałem, jak Nie używam mojej stronie, mógłbym go użyć do tego hosta dokumentu. But I don't know anything about stronie kodowania, więc potrzebuje pomocy.
Myślę, że wszystko jest mi potrzebne, ale będziemy dodawać więcej, jeśli myślę o niczym. Jeśli chodzi o programy mogę używać, nie mogę używać żadnych freeware programu lub dowolnego programu, który ma pobrać bezpłatną wersję próbną, o ile nie jest wymagana do utrzymania strony internetowej pracy. I może również mieć możliwość korzystania z Frontpage (mój tata ma kopię I będą mogły pożyczyć) i ewentualnie Dreamweaver (nie na pewno, jeśli mój tata ma kopię tego, czy nie) Dzięki wszystkim za pomoc, Wiem, że się ładuje odpowiedzi z nowego systemu punktacji
My System: Pierwsze OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PM do mnie - mam coś można usłyszeć o uzyskanie Dreamweaver.
|
|||
|
|||
|
Czy to jest legalne?
|
|
|
|||
|
|||
|
PM me.
|
|
|
|||
|
|||
|
Chciałbym zdecydowanie sugerują, że nie jest - unikać!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak, to nie nielegalnego Dreamweaver. Jest to oczywiście zupełnie nielegalne.
Tworzenie co chcesz będzie ciężko, jeśli nie masz żadnych wcześniejszych doświadczeń. Rysunek na około rok nauki do tworzenia tego, co chcesz robić. Masz dwie opcje: Pobierz skrypt, program, w zasadzie, że ktoś już napisana. Nie może być nawet jeden specjalnie napisane do tego, co chcesz zrobić, przeznaczone do gry. Korzystaj z usług internetowych, podobnie jak Dokumenty Google. Ale to może być trudniejsze do kontroli dostępu itp. Faktycznie, najlepszą opcją będzie korzystać z Wiki. Może to być doskonały. Musisz zainstalować oprogramowanie na niektóre Wiki host, może Media Wiki. Następnie utworzone może publicznego, otwartego dla wszystkich stronie głównej. Następnie ma opcji, gdzie użytkownicy mogą się zarejestrować, a po ich akceptacji, a następnie można wyświetlić raportu itp. Jeśli ich udzielenia zgody użytkownika, mogą edytować dokumenty w zależności od potrzeb. To byłoby wielkie wykorzystania wiki.