![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, bine am juca acest MMORPG-ul şi include fracţiunilor, etc, iar eu sunt un lider de o oră, aşa că pentru a ajuta la lucrurile stau organizate, sunt păstrarea tuturor, statistici etc într-un document Excel. Totuşi, aceasta ridică problema este că este greu pentru alte fracţiune de membri pentru a putea vizualiza pagina (care au nevoie pentru a-mi mesaj in joc pentru informaţii de care au nevoie) Aşa că m-am gândit, ca nu sunt, folosind site-ul meu, aş putea să-l utilizaţi pentru a găzdui acest document. Dar nu ştiu nimic despre site-ul de codificare, asa ca am nevoie de ajutor.
Cred ca asta este tot ce-mi trebuie, dar voi adăuga mai multe, dacă mă gândesc la nimic. În ceea ce priveşte utilizarea de programe nu pot, nu pot folosi orice freeware program, sau orice program care are o gratuite, download, atâta timp cât nu este necesară pentru a păstra site-ul de lucru. S-ar putea fi, de asemenea, posibilitatea de a utiliza Frontpage (tata are un exemplar s-ar putea să fie capabil să împrumute) şi, eventual, Dreamweaver (nu este sigur dacă tatăl meu are o copie a acestui sau nu) Multumesc tuturor pentru ajutor, ştiu că vor primi sarcini de răspunsuri cu noul sistem de notare Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM mine - Am ceva s-ar putea să vreau să aud despre Dreamweaver.
| |||
| |||
| Este legal? |
|
| |||
| |||
| PM mine. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, nu face ilegale Dreamweaver. Este destul de evident ilegal. Crearea de ce vrei tu o sa fie greu, dacă nu aveţi nici o experienţă anterioară. Figura pe circa un an de învăţare pentru a crea ceea ce vrei să faci. Aveţi două opţiuni: Ia un script-ul, în principiu, un program care cineva a fost deja scris. Nu poate fi chiar un scris special pentru ce vrei sa faci, concepute pentru joc. Utilizaţi un serviciu web, ceva de genul Google Docs. Dar asta poate fi mai dificil de control acces, etc De fapt, cea mai bună opţiune a dvs. va fi pentru a utiliza un wiki. S-ar putea sa fie perfect. Ai nevoie de unele Wiki pentru a instala software-ul de pe gazdă, poate Media wiki. Apoi, poate înfiinţa un organism public, deschis pentru oricine Pagina. Apoi, au o opţiune în cazul în care utilizatorii se pot înregistra, şi după ce le accepte, apoi posibilitatea de a vizualiza în tabloul de bord etc Dacă vă acorde permisiunea de cont de utilizator, acestea ar putea edita documente, după cum este necesar. Asta ar fi o mare de utilizare a unui wiki.
![]() |
|
| Marcaje |