![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobre som hrať túto MMORPG a obsahuje frakciami, atď, a já jsem vodcu jednej, tak k veci pobyt organizovaný, som vedenie každého štatistiky atď v Excelu dokumente. Ale toto nepredstavuje problém, že je veľmi ťažké pre ostatných členov frakcii pre zobrazenie (je nutné, aby správy mi v hre o informácie, ktoré potrebujú) Tak som si myslel, jak jsem nepoužívajú moje webové stránky, mohol by som ho použiť pre túto dokumente. Ale ja neviem nič o kódovanie webových stránok, takže potřebuju pomoct.
Myslím, že je všetko, čo potrebujem, ale uvidíme pridať ďalšie, ak som myslieť na nič. Rovnako ako u programov môžem použiť, môžem použiť ľubovoľné freeware program, alebo akýkoľvek program, ktorý je zdarma na stiahnutie skúšobnej, ak to nie je požadované, aby na internetovej stránke pracovať. I môže byť tiež schopné používať Frontpage (môj otec má kópiu som mohol požičať), prípadne Dreamweaver (nie je istá, či môj otec má kópiu tohto alebo nie) Vďaka všetkým za vašu pomoc, viem, že budem mať veľa odpovedí sa nový systém bodovania Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM mne - Mám niečo budete chcieť počuť, ako dostať Dreamweaver.
| |||
| |||
| Je to legální? |
|
| |||
| |||
| PM me. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, nie je to nezákonné Dreamweaver. Je úplne zjavne nezákonné. Vytvorenie čo chcete, je to ťažké, ak nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti. Obrázok o asi rok učenia vytvoriť čo chcete robiť. Máte dve možnosti: Získajte scenár, v podstate program, ktorý si už napísané. Môže byť dokonca aj jeden špeciálne napísaný pre to, čo chcete urobiť, určené pre vašu hru. Použitie webovej služby, niečo ako je Google Docs. Ale to môže byť ťažšie kontrolovať prístup atď V skutočnosti bude najlepšia voľba sa bude používať Wiki. Mohlo by to byť perfektné. Je nutné nainštalovať niektoré Wiki softvér na Vašom hosť, možná Media Wiki. Potom nastaviť možná verejnosť otvorená komukoľvek domovskú stránku. Potom majú možnosť v prípade, kedy užívatelia môžu zaregistrovať, a potom, čo ste prijali, potom môžete pozrieť v tabuľke atď Ak grant ich povolenia užívateľského účtu, môžu upravovať dokumenty sú potreba. To by bolo skvelé využitie wiki.