![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, добро сам играти ову ММОРПГ и она укључује фракције итд, а ја сам вођа једне, тако да помогне ствари организовани боравак, ја сам свачији вођења статистике и сл у Ексцел документ. Међутим ово представља проблем који је тешко за друга фракција чланови да бисте га видели (поруке које су потребне како би ми у игри за информације које су потребне) Па сам мислио, као што сам не користећи мој уебсите, могла сам га користити за домаћина овог документ. Али ја не знам ништа о кодирање уеб страници, тако да ми треба нека помоћ.
Мислим да је све што ми треба, али ја ћу још додати ако мислим на нешто. Што се тиче програма могу да користе, могу се користити било који фрееуаре програм, или било који програм који има бесплатну триал доунлоад, као један дуг као свој 'не захтева да раде уебсите. Можда ћу такође бити у стању користити Насловна (мој тата има ли примјерак могли посудити) и евентуално Дреамуеавер (не сигуран ако је мој тата има копију ове или не) Хвала свима на помоћи, знам ја ћу се хрпе одговора са новим бодовни систем Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПМ ме - Имам нешто вам мај желите чути о добијању Дреамуеавер.
| |||
| |||
| Да ли је то правно? |
|
| |||
| |||
| ПМ мене. |
|
| |||
| |||
| Снажно бих предложити да није - Избегавајте! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, не незаконито Дреамуеавер. То је прилично очито незаконита. Стварање што желите да ће се тешко ако немате претходног искуства. Слика на отприлике годину учења створити што желите да урадите. Имате две могућности: Набавите скрипте, у основи програм који је већ неко написао. Постоји чак и мај бити један писани специфично за оно што желите да урадите, дизајнирана за своју игру. Користите веб-услугом, нешто као Гоогле документима. Али да је мај бити теже за контролу приступа, итд Заправо, ваша најбоља опција ће се користити Уики. То би могао бити савршен. Треба да инсталирате неке Уики софтвера на Ваш домаћин, можда Медији Уики. Затим поставити можда јавно, отворено свима хоме паге. Затим имају опцију где корисници могу регистровати, а након што их прихвати, тада можете погледати семафор итд Ако се одобри њихов кориснички рачун дозволе, да би могли уредити документе према потреби. То би било велико коришћење уики.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уеб сајт Помоћ | цпустуд | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 16 јануар 2008 15:01 |
| Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? | мксмад32 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 10 јануар 2008 11:58 |
| Ја сам недавно поставити уебсите угодити помоћ | симон1990 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 15 | 9 децембар 2007 17:15 |
| Моја уеб страницу ... л @ @ к | Цеу27 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 30. сеп 2007 12:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |