![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam, tamam ben bu MMORPG oynamak ve fraksiyonları vb içerir ve bir lider, bu kadar şeyi kalmak organize yardımcı am, bir Excel belgesi olarak herkesin istatistikleri vb tutmak duyuyorum. Ancak bu sorun sabit diğer fraksiyonu üyelerine görüntülemek için bu teşkil (bu mesajı benim için oyun ihtiyaç duydukları bilgi için gereken) Ben düşündüm, çünkü benim web sitesini kullanarak değil, bunu kullanabilirsiniz bu hosta belge. Ama, bu yüzden biraz yardıma ihtiyacım var web sitesi kodlama hakkında bir şey bilmiyorum.
Ben gereken her şeyi düşünüyorum, ama eğer bir şey düşünemiyorum ben daha ekleriz. Ben kullanabilirsiniz programları olarak, herhangi bir programı ücretsiz ya da ücretsiz bir deneme indirme herhangi bir program sürece bu web sitesinde çalışmasını sağlayacak gerekli değildir kullanabilirsiniz. Eğer Baba bu da bir kopyası var ben de (benim baba Frontpage kullanamazsınız olabilir) ve büyük olasılıkla Dreamweaver (emin değilim) Ben ödünç olabilirler bir kopya Thanks for your help her, ben yeni puanlama sistemi ile yanıtların yükler alacak biliyorum Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM me - Size Dreamweaver alma hakkında duymak istiyorum Mayıs birşey var.
| |||
| |||
| Yasal mı? |
|
| |||
| |||
| PM me. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, yasadışı Dreamweaver yapmak yok. Oldukça açık yasaktır. Eğer önceki deneyim sahibi olan şeyleri oluşturmak zor olacak. Sen ne yapmak istiyorsun oluşturmak için öğrenme hakkında bir yıl üzerinde Şekil. İki seçeneğiniz vardır: , Temelde bir program Birinin yazdı Betiği alın. Hatta bir özellikle ne, oyun için tasarlanmış yapmak isteyenler için yazılmış olabilir. Bir web servisi, Google Belgeler gibi kullanın. Ama bu daha vb erişim kontrol etmek zor olabilir Aslında, en iyi seçenek Wiki kullanımı olacak. Mükemmel olabilir. Bunun için ev sahibi bazı Wiki yazılımı yüklemeniz gerekir, belki Medya Wiki. Sonra belki bir devlet kurmak, herkes ana sayfasına açın. Daha sonra, ve kullanıcıların kaydı bir seçeneği sonra kabul, sonra vs sayı tahtası görüntüleyebilirsiniz Eğer kullanıcı hesabı izin verilmesi, bu belgeleri düzenlemek gerekli olabilir. Bu bir Wiki büyük bir kullanım olacaktır.
![]() |
|
| Bookmarks |