менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Допомога з мого сайту

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2008, 08:35
Донор групи

Default Допомога з мого сайту

Добре, добре я граю цієї MMORPG і включає в себе фракцій і т.д., і я є керівником однієї, тому, щоб допомогти речі залишаються організовані, я тримаю статистику кожного т.д. в документ Microsoft Excel. Однак це створює проблему, яку важко для інших членів фракції побачити його (вони повинні повідомленні мене в грі за інформацію їм потрібно) Ось я і подумав, що я не використовую мій сайт, я міг би використовувати його для себе цю документа. Але я нічого не знаю про сайт кодування, так що мені потрібна допомога.

Те, що я хочу, щоб мати можливість зробити це:
  • Кожен повинен увійти в систему з різних рахунків, щоб переглянути документ в Інтернеті
  • Я повинен бути в змозі управляти обліковими записами (зміна проходів для людей / створювати нові облікові записи)
  • Там повинно бути можливості для деяких користувачів, для редагування документа на сайті (без необхідності завантажувати всі)

Я думаю, що це все що мені потрібно, але я додам, якщо я більше ні про що думати.

Що стосується програми я можу використовувати, я можу використовувати будь-яку безкоштовну програму або будь-яку програму, яка вільно завантажити пробні тих пір, поки це не обов'язково тримати на сайт працює. Я міг би також мати можливість використовувати FrontPage (мій тато має копію я могла б брати) і, можливо Dreamweaver (не впевнений, що мій тато є копія цього чи ні)

Дякуємо всім за вашу допомогу, я знаю, я отримаю відповіді навантажень з новою системою скорингу

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 14:39
Донор групи

PM - я є, що ви можете почути про отримання Dreamweaver.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5 жовтня 2008, 14:42
Донор групи

Це законно?
Old 5 жовтня 2008, 14:47
Донор групи

PM мене.
Old 5 січня 2009, 07:19
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Це законно?
Я твердо вважаю, що це не - уникати!
Old 7 січня 2009, 13:55
Модератор групи

Так, не роблять незаконні Dreamweaver. Цілком очевидно, незаконні.

Створення, що ви хочете це буде складно, якщо у вас немає досвіду. Малюнок на приблизно рік навчання створити те, що ви хочете зробити.

Є два варіанти:

Отримати сценарій, основну програму, хтось вже написане. Там може бути навіть один спеціально написані для чого ви хочете зробити, призначений для гри.

Використання веб-сервісів, щось на зразок Google. Але це може виявитися більш складним для контролю доступу і т.д.

Насправді, кращим варіантом буде використовувати вікі. Він може бути досконалим.

Вам потрібно встановити деякий програмне забезпечення вікі на ваш хост, може бути, Media Wiki.

Тоді, може бути створений громадський, відкритий для будь-якої домашньої сторінки.

Тоді є варіант, де користувачі можуть зареєструватися, і після їх прийняти, то можете подивитися на табло т.д.

Якщо ви надасте свій профіль користувача дозвіл, вони можуть редагувати документи при необхідності.

Це було б великим використання вікі.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Сайт Допомога cpustud Веб дизайн, хостинг & SEO 2 16 січня 2008 15:01
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Нещодавно я створив сайт будь ласка, допоможіть simon1990 Веб дизайн, хостинг & SEO 15 9 грудня 2007 17:15
Мій сайт ... L @ @ K Cew27 Веб дизайн, хостинг & SEO 5 30 вересня 2007 12:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.