![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, няма any1 зная какъв вид уеб строителни инструменти и ще изисква да се създаде сайт, за да продавате неща по, също и как да го домакин в мрежата за какво е най-добрата компания за приемащите го с? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно в най-добрия начин да го направите е да се купи някакъв софтуер, като например Microsoft FrontPage, или изтеглите безплатна алтернатива, като N-Vu. По този начин можете да изградят сте в сайта на софтуера, както и да го качите да сте домейн (което може да бъде от Както и да е, само около магазин за най-ниска цена) и да го качите използвайки FTP сървър.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или ако не можете да изградят уебсайтове получи скрипт, като WordPress блог скрипт.
Всичко е направено на полето, трябва само да я персонализирате и да я направи своя. Както за хостинг, колкото са нови за това и има много нечестните хостинг компании там да погледна към 1 & 1, те са евтини и са една от най-големите хостинг компании отивам. Аз не ги използват както аз имам повече изисквания, направен по поръчка, но ще направя ново стартиране оправи. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| всички 1 кажете ми как да се използва предната страница? Аз нови за това и обучение? |
|
| |||
| |||
| Ти ще трябва да бъде малко по-конкретен, става дума за обширна програма. |
|
| |||
| |||
| isit лесни за употреба, аз нужда abit на knolage за това как работи и какво какво, или е по-лесно theya алтернатива за уебсайт desgin? |
|
| |||
| |||
| Проверете инстркцията.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ако искате да продавате неща по сайта, тя хвърля на цялото натоварване на други проблеми, например защитени сървъри и др Можете да настроите Paypal да плащания, но това не изглежда много професионално. Ако сте сериозни за него, той може да е добра идея да има про погледни го. Запомнете, че ако сайта ви не изглежда гладък и полирани, хората са много малко вероятно да започне, влизащи в тяхната кредитна карта! |