![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, dělá any1 vědět, jaký druh web stavební nářadí i bude vyžadovat, aby zřídila stránky prodávat díky, i to, jak to udělat i host na čisté, co je nejlepší, aby společnost host jej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo na nejlepší způsob je koupit některý software, jako např. Microsoft FrontPage, nebo stáhnout zdarma alternativu, jako je N-Vu. Tímto způsobem si můžete vybudovat si místo na software a nahrát ji máte doménu (což může být z beztak jen porozhlédnout po nejnižší cena) a nahrajte ji pomocí svého FTP server.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo když není možné stavět stránky dostanete scénář, jako wordpress blog skript.
Vše je provedeno z krabice, stačí upravit jej a učinit z něj své vlastní. Pokud jde o hostování, jak jste se k této nové a existuje mnoho taškář hosting společností tam se podívat na 1 & 1, jsou levné a jsou jedním z největších hostitelských společností. I nepoužívají jako jsem více na míru požadavkům, ale budou dělat nové spuštění v pohodě. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| žádné 1 řekni mi, jak používat přední straně? i na tento nový a učení? |
|
| |||
| |||
| Vaše budeme muset být trochu konkrétnější, je to rozsáhlý program. |
|
| |||
| |||
| isit snadné použití, potřebuju abit z knolage o tom, jak to funguje a co je co, nebo je theya více jednodušší alternativou pro webové stránky desgin? |
|
| |||
| |||
| Podívejte se tento výukový program.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pokud chcete prodat věci na místě, je hází do celku LOAD dalších problémů, například bezpečné servery, atd. Můžete si nastavit PayPal přijímat platby, ale nevypadá velmi profesionální. Pokud jste to vážně, bylo by dobré mít pro podívat se na to. Mějte na paměti, že pokud vaše stránky nevypadá skvrně a leštěné, lidé jsou velmi nepravděpodobné, že start vstupují do jejich údaje o kreditní kartě! |