![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, any1 να μάθουν σε τι είδους κτίριο εργαλεία web i θα απαιτήσει να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για να πωλούν υλικό, επίσης, πώς υποδοχής του με τις καθαρές ποια είναι η καλύτερη εταιρεία για να φιλοξενήσει το με; |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αγοράσουν κάποιο λογισμικό όπως το Microsoft FrontPage, ή να κατεβάσετε μια δωρεάν εναλλακτική λύση, όπως η Ν-Vu. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στήσετε site σας με το λογισμικό, και να φορτώσετε στο χώρο σας (η οποία μπορεί να είναι από την ούτως ή άλλως, μόνο για το κατάστημα κοντά στη χαμηλότερη τιμή) και φορτώστε το χρησιμοποιούν τους FTP server.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή, εάν δεν μπορεί να οικοδομήσει ιστοσελίδες λάβετε ένα script, όπως ένα ιστολόγιο WordPress σενάριο.
Τα πάντα γίνονται από το κουτί, απλά πρέπει να προσαρμόσετε και να το κάνουμε το δικό σας. Όπως και για τη φιλοξενία που σας είναι νέα σε αυτή και υπάρχουν πολλοί απατεώνες που φιλοξενεί εταιρείες εκεί ρίξτε μια ματιά σε 1 & 1, είναι φθηνή και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες θα φιλοξενεί. Εγώ δεν τα χρησιμοποιούν ως bespoke έχω περισσότερες απαιτήσεις, αλλά ότι θα κάνουν μια νέα εκκίνηση μια χαρά. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| 1 οποιοδήποτε να μου πει πώς να χρησιμοποιούν πρώτη σελίδα; i νέων σε αυτή και τη μάθηση; |
|
| |||
| |||
| Σας θα πρέπει να είναι λίγο πιο συγκεκριμένα, είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα. |
|
| |||
| |||
| isit εύκολο στη χρήση, i abit ανάγκη της knolage περίπου πως λειτουργεί και τι whats, ή είναι πιο theya ευκολότερη εναλλακτική λύση για την ιστοσελίδα desgin; |
|
| |||
| |||
| Check out εκπαίδευσης.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Εάν θέλετε να πουλήσετε πράγματα σε μια ιστοσελίδα, θα παρουσιάζει μια ολόκληρη φόρτιση των άλλων προβλημάτων, όπως για παράδειγμα ασφαλείς servers, κλπ. Μπορείτε να ρυθμίσετε Paypal να λαμβάνουν τις πληρωμές, αλλά δεν είναι πολύ επαγγελματικό. Αν είστε σοβαροί σχετικά με αυτό, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να έχουμε ένα πρόγραμμα το κοιτάξετε. Να θυμάστε, αν το site σας δεν αναζητά κηλίδας και κατεργασμένα, οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να αρχίσει την είσοδό τους σε λεπτομέρειες της πιστωτικής σας κάρτας! |