![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ne any1 znati kakav web alata za izgradnju i zahtijevat će da osnuju site za prodaju na stvari, i kako mogu ugostiti ga na internetu što je najbolje za kompanije s vojskom? |
|
| |||
| |||
| Right najbolji način za to je da se kupi neki softver kao što je Microsoft FrontPage, ili preuzmite besplatan alternativa, kao što su N-VU. Na taj način možete izgraditi ste mjestu na softver, i postavite je da si domenu (što može biti od bilo kako, samo oko shop za najnižu cijenu) i postaviti koristeći FTP servera.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili, ako ne možete izgraditi web stranice dobijem skriptu, kao WordPress blog skriptu.
Sve je učinjeno iz kutije, samo trebate prilagoditi i učiniti ga sami. Kao za hosting jer ste novi u ovom i ima dosta bitanga hosting kompanija vani Pogledat 1 & 1, oni su jeftini i jedan su od najvećih hosting kompanija ići. Ne koristim ih kao što sam ja više ugovoriti uvjete, ali oni će učiniti novi početni sasvim u redu. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| svejedno 1 recite mi kako koristiti prednje stranice? sam novi u ovom i učenja? |
|
| |||
| |||
| Vaš će se trebaju malo više specifičnih, to je ogroman program. |
|
| |||
| |||
| isit jednostavan za korištenje, trebam abit od knolage o tome kako to funkcionira, a što je što, ili se još jednostavnije theya alternativa za web desgin? |
|
| |||
| |||
| Check out ovaj tutorial.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ako želite prodati stvari na stranici, ona se baca u cjelini opterećenja drugih problema, npr. sigurnim poslužiteljima, itd. Možete postaviti da se Paypal uplate, ali ne izgleda vrlo profesionalno. Ako ste ozbiljni o tome, bilo bi dobro da imaju pro pogled na njega. Zapamtite, ako je vaša stranica ne izgleda gladak i sjajan, ljudi su vrlo vjerojatno početi unositi u njihovoj kreditnoj kartici! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Building Social Web | pete21 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 8 | 4. rujan 2009 19:44 |
| Građevinska web mjesto koje domaćini Flash Igre | hataw13 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 15. lipnja 2009 17:35 |
| Web stranica Pomoć | cpustud | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 16 siječanj 2008 15:01 |
| Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? | mxmad32 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 9 | 10 siječanj 2008 11:58 |
| Thread Tools | |
| |