kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Segítség a honlap építése

Reply

Téma eszközök
Old Október 12 2008, 03:06
Csoport tagja

Szia,

any1 nem tudom, milyen web-i épület eszközöket igényel majd, hogy hozzanak létre egy oldalt, hogy eladja a dolgot, azt is, hogy tudom, hogy a fogadó a neten, mi a legjobb vállalatot, hogy a fogadó ezt?
Old Október 12 2008, 07:49
Donor Group

Jobb a legjobb módja az, hogy vásároljon néhány szoftvert, mint például a Microsoft FrontPage, vagy töltse le egy ingyenes alternatíva, mint például az N-Vu.

Így tudsz építeni te oldalt a szoftver, és töltsd fel az Ön domain (ami lehet az amúgy is csak üzlet körül a legalacsonyabb ár), és töltsd fel az FTP szerver segítségével.
Old Október 12 2008, 11:01
Administrator Group

Vagy ha nem tudsz építeni weboldalak egy forgatókönyvet, mint a wordpress blog forgatókönyvet.

Minden kész-e a dobozban, amit most kell testreszabni és azt, hogy saját.

Ami az otthont, mint te, hogy ezt az új és sok a szélhámos hosting cégek ott nézd meg 1 + 1, ezek olcsó, és az egyik legnagyobb fogadási cég.

Én nem használja őket, ahogy azt több mérték utáni követelményeinek, de ezek nem új indítási csak finom.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 12 2008, 13:42
Csoport tagja

bármely 1 mondja meg, hogyan kell használni címlapon? Én ezt az új és a tanulás?
Old Október 12 2008, 13:46
Administrator Group

Ön lesz szüksége, hogy egy kicsit konkrétabb, ez egy hatalmas programot.
Old Október 12 2008, 13:50
Csoport tagja

isit könnyen használható, szükségem van az Abit knolage, hogyan működik, és mi, mi, vagy theya több könnyebb alternatív honlap desgin?
Old Október 12 2008, 13:57
Donor Group

Kijelentkezés a bemutató.
Old Január 5, 2009, 07:21
Csoport tagja

Ha szeretné eladni dolog egy oldalon, akkor akár egy egész selyemfonó LOAD egyéb problémák, például a biztonságos szerverek stb beállíthatja Paypal, hogy a kifizetések, de ez nem tűnik nagyon profi. Ha komolyan gondolja, akkor lehet, hogy jó ötlet, hogy egy profi nézd meg. Ne feledd, ha a webhely nem tűnik sima és polírozott, az emberek nagyon valószínűtlen, hogy a belépő hitelkártyájának adatait!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.