![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, any1 nem tudom, milyen web-i épület eszközöket igényel majd, hogy hozzanak létre egy oldalt, hogy eladja a dolgot, azt is, hogy tudom, hogy a fogadó a neten, mi a legjobb vállalatot, hogy a fogadó ezt? |
|
| |||
| |||
| Jobb a legjobb módja az, hogy vásároljon néhány szoftvert, mint például a Microsoft FrontPage, vagy töltse le egy ingyenes alternatíva, mint például az N-Vu. Így tudsz építeni te oldalt a szoftver, és töltsd fel az Ön domain (ami lehet az amúgy is csak üzlet körül a legalacsonyabb ár), és töltsd fel az FTP szerver segítségével. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy ha nem tudsz építeni weboldalak egy forgatókönyvet, mint a wordpress blog forgatókönyvet.
Minden kész-e a dobozban, amit most kell testreszabni és azt, hogy saját. Ami az otthont, mint te, hogy ezt az új és sok a szélhámos hosting cégek ott nézd meg 1 + 1, ezek olcsó, és az egyik legnagyobb fogadási cég. Én nem használja őket, ahogy azt több mérték utáni követelményeinek, de ezek nem új indítási csak finom. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| bármely 1 mondja meg, hogyan kell használni címlapon? Én ezt az új és a tanulás? |
|
| |||
| |||
| Ön lesz szüksége, hogy egy kicsit konkrétabb, ez egy hatalmas programot. |
|
| |||
| |||
| isit könnyen használható, szükségem van az Abit knolage, hogyan működik, és mi, mi, vagy theya több könnyebb alternatív honlap desgin? |
|
| |||
| |||
| Kijelentkezés a bemutató. |
|
| |||
| |||
| Ha szeretné eladni dolog egy oldalon, akkor akár egy egész selyemfonó LOAD egyéb problémák, például a biztonságos szerverek stb beállíthatja Paypal, hogy a kifizetések, de ez nem tűnik nagyon profi. Ha komolyan gondolja, akkor lehet, hogy jó ötlet, hogy egy profi nézd meg. Ne feledd, ha a webhely nem tűnik sima és polírozott, az emberek nagyon valószínűtlen, hogy a belépő hitelkártyájának adatait! |