![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, nėra any1 sužinoti kokią žiniatinklio kūrimo įrankius ir reikės sukurti svetainę parduoti daug naudingos informacijos, taip pat Kaip įdėti jį net kas yra geriausia kompanija praleisti jį? |
|
| |||
| |||
| Teisė geriausias būdas tai daryti yra pirkti tam programinės įrangos, tokios kaip Microsoft FrontPage, ar parsisiųsti nemokama alternatyva, pvz kaip N-vu. Tokiu būdu Jūs galite sukurti jūsų svetainės programinę įrangą, ir nusiųsti ją į jūsų domeno (kuris gali būti nuo bet kokiu atveju, tiesiog išsirinkti mažiausią kainą) ir atsiųsti ją naudoja savo FTP serverio.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba jei negalite kurti svetaines gauti scenarijų, kaip wordpress blog scenarijų.
Viskas padaryta iš dėžutės, jums tereikia pritaikyti ją ir savo. Kaip priegloba esate naujokas tai ir yra iš nesąžiningi įmonės Hosting ten daug imasi 1 & 1 išvaizdą, jos yra nebrangios ir yra viena iš didžiausių įmonės Hosting vyksta. Aš naudoju juos kaip galiu turėti daugiau Obstalunkowy reikalavimus, bet jie bus padaryti nauji Startup just fine. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| bet 1 man papasakoti, kaip naudotis front page? aš nauja tai ir mokytis? |
|
| |||
| |||
| Jūsų ketinate reikia šiek tiek tiksliau, tai didžioji programa. |
|
| |||
| |||
| isit lengva naudotis, turiu abit of knolage apie tai, kaip ji veikia ir Whats kas, ar yra theya paprasčiau alternatyva svetainės Desgin? |
|
| |||
| |||
| Išvykimo Šiame pavyzdyje.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jei norite parduoti medžiagą apie svetainę, tai išmeta ne visą krūvį kitų problemų, pavyzdžiui, saugius serverius, ir tt Galite nustatyti PayPal priimti mokėjimus, bet neatrodo labai profesionaliai. Jei rimtai apie tai, tai gali būti gera idėja, kad pro jį pažvelgti. Atminkite, kad jeigu jūsų svetainė nėra atrodo slidus ir poliravimas, žmonės yra labai mažai tikėtina, kad pradėti įvesti savo kreditinės kortelės duomenis! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Statybos socialinių svetainė | pete21 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | Rugsėjis 4, 2009 19:44 |
| Statyba svetainę, kompiuteriai Flash žaidimai | hataw13 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Birželis 15, 2009 17:35 |
| Saitas Pagalba | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 sausis 2008 15:01 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Temos įrankiai | |
| |