![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, nav any1 zināt, kāda veida mājas celtniecības instrumentus i būs nepieciešams izveidot vietni pārdot stuff on, arī to, kā es varu uzņēmējā to neto, kas ir labākais uzņēmums uzņemt to ar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi labākais veids, kā to izdarīt, ir iegādāties dažas programmatūras, piemēram, Microsoft FrontPage, vai lejupielādēt bezmaksas alternatīvu, piemēram, N-vu. Tādā veidā jūs varat veidot jūsu vietā uz programmatūru, kā arī augšupielādēt to uz jūsu domēna (kas var būt no anyway, tikai iepirkties par viszemāko cenu) un augšupielādēt to, izmantojot viņu FTP serverī.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai, ja jūs nevarat veidot tīmekļa vietnes iegūt skriptu, piemēram, WordPress blog skriptu.
Viss ir izdarīts ārpus kaste, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu to un padarīt to par savu. Runājot par hostingu, jo jums ir jauni, un pastāv negodīgo hostinga uzņēmumiem, kas tur daudz ņem apskatīt 1 & 1, tie ir lēti un ir viens no lielākajiem hostinga uzņēmumiem turpinās. Man nav izmantot tos kā man ir vairāk ekskluzīvs prasībām, bet viņi darīs jauna starta tikai naudas sodu. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| jebkurā 1 man pastāstīt, kā lietot front page? i jauni, un mācīties? |
|
| |||
| |||
| Jūsu dodas uz nepieciešamību būt mazliet vairāk konkrētu, tas ir plašs programmu. |
|
| |||
| |||
| isit viegli lietojamas, i need ABIT no knolage par to, kā tā darbojas un whats to, vai ir theya daudz vieglāka alternatīva mājas desgin? |
|
| |||
| |||
| Izbraukšana šo pamācību.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ja jūs vēlaties pārdot stuff par vietu, tā izgaismo visa slodze citu problēmu, piemēram drošajos serveros, uc Jūs varat izveidot Paypal veikt maksājumus, bet tas neizskatās ļoti profesionāli. Ja jūs nopietni par to, tā varētu būt laba ideja ir pro gaiši. Atcerieties, ja jūsu portāls neizskatās slidens un pulēti, cilvēki ir ļoti maz ticams, sāciet ievadīt savas kredītkartes informāciju! |
![]() |
|
| Bookmarks |