![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
any1 nie wiedzą, jakiego rodzaju narzędzi internetowych budynku i będą wymagać, aby skonfigurować witrynę do sprzedaży na rzeczy, a także w jaki sposób mogę go hosta w sieci, co jest najlepsze dla firmy przyjmujące go? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prawo najlepszym sposobem jest kupić niektóre programy takie jak Microsoft FrontPage, lub pobrać darmową alternatywą, takie jak N-Vu.
W ten sposób można zbudować masz miejsce na oprogramowanie, a następnie prześlij go do you're domeny (które mogą być z anyway, wystarczy rozejrzeć za najniższą cenę) i przesłać go przy użyciu serwera FTP.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lub jeśli nie można budować witryn skrypt, jak wordpress blog skryptu.
Wszystko odbywa się na polu, wystarczy, aby dostosować go i uczynić go swoim własnym. Jeśli chodzi o hosting, jak jesteś nowy w tym i istnieje wiele nieuczciwych firmy hostingowej tam spojrzeć na 1 i 1, które są tanie i są jedną z największych firm hostingowych going. I nie używać ich jako zamówienie Mam więcej, ale będą to nowe starcie dobrze. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
wszelkie 1 powiedz mi, jak korzystać stronie? I do tego nowego i uczenia się?
|
|
|
|||
|
|||
|
Twoja będzie trzeba być nieco bardziej szczegółowe, to szeroki program.
|
|
|
|||
|
|||
|
ISIT łatwe w obsłudze, muszę abit z knolage o tym, jak to działa i jakie whats lub więcej łatwiej jest theya alternatywą dla desgin stronie?
|
|
|
|||
|
|||
|
Check out tej instrukcji.
|
|||
|
|||
|
Jeśli chcesz sprzedać rzeczy na miejscu, to rzuca się w całości LOAD inne problemy, np. bezpiecznych serwerach, itp. Możesz ustawić Paypal do płatności, ale nie wygląda bardzo profesjonalna. Jeśli poważnie o to, to może być dobrym pomysłem na pro spojrzeć na to. Pamiętaj, że jeśli Twoja witryna nie wygląda zręczny i polerowane, ludzie są bardzo mało prawdopodobne, aby uruchomić wpisując w karty kredytowej!
|