мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Помоћ са уебсите буилдинг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. октобар 2008, 03:06
Мембер Гроуп

Здраво,

не аны1 кноткле какав уеб алата за изградњу и захтијеваће да оснују сите за продају на ствари, и како могу угостити га на интернету што је најбоље за компаније са војском?
Old 12. октобар 2008, 07:49
Донаторска Група

Ригхт најбољи начин за то је да се купи неки софтвер као што је Мицрософт ФронтПаге, или преузмите бесплатан алтернатива, као што су Н-ВУ.

На тај начин можете изградити сте месту на софтвер, и поставите је да си домен (што може бити од било како, само око схоп за најнижу цену) и поставите користећи ФТП сервера.
Old 12. октобар 2008, 11:01
Администратор Гроуп

Или, ако не можете изградити уеб странице добијем скрипту, као УордПресс блог скрипту.

Све је учињено из кутије, само треба прилагодити и учинити га сами.

Као за хостинг јер сте нови у овом и има доста Битанге хостинг компанија вани Погледаћемо 1 & 1, они су јефтини и један су од највећих хостинг компанија ићи.

Не користим их као што сам ја више уговорити услове, али они ће учинити нови почетни сасвим у реду.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. октобар 2008, 13:42
Мембер Гроуп

свеједно 1 реците ми како да користим предње стране? сам нови у овом и учења?
Old 12. октобар 2008, 13:46
Администратор Гроуп

Ваш ће се треба мало више специфичних, то је огроман програм.
Old 12. октобар 2008, 13:50
Мембер Гроуп

исит једноставан за коришћење, ја потреба абит од кнолаге о томе како то функционише, а шта је шта, или се још једноставније тхеы алтернатива за уеб десгин?
Old 12. октобар 2008, 13:57
Донаторска Група

Цхецк оут овај туториал.
Old 5. Мар 2009, 07:21
Мембер Гроуп

Ако желите продати ствари на страници, она се баца у целини оптерећења других проблема, нпр сигурним серверима, итд Можете поставити да се Паыпал уплате, али не изгледа врло професионално. Ако сте озбиљни о томе, било би добро да имају про поглед на њега. Запамтите, ако је ваша страница не изгледа гладак и сјајан, људи су врло вероватно почети уносити у њиховој кредитној картици!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц