![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, не аны1 кноткле какав уеб алата за изградњу и захтијеваће да оснују сите за продају на ствари, и како могу угостити га на интернету што је најбоље за компаније са војском? |
|
| |||
| |||
| Ригхт најбољи начин за то је да се купи неки софтвер као што је Мицрософт ФронтПаге, или преузмите бесплатан алтернатива, као што су Н-ВУ. На тај начин можете изградити сте месту на софтвер, и поставите је да си домен (што може бити од било како, само око схоп за најнижу цену) и поставите користећи ФТП сервера. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или, ако не можете изградити уеб странице добијем скрипту, као УордПресс блог скрипту.
Све је учињено из кутије, само треба прилагодити и учинити га сами. Као за хостинг јер сте нови у овом и има доста Битанге хостинг компанија вани Погледаћемо 1 & 1, они су јефтини и један су од највећих хостинг компанија ићи. Не користим их као што сам ја више уговорити услове, али они ће учинити нови почетни сасвим у реду. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| свеједно 1 реците ми како да користим предње стране? сам нови у овом и учења? |
|
| |||
| |||
| Ваш ће се треба мало више специфичних, то је огроман програм. |
|
| |||
| |||
| исит једноставан за коришћење, ја потреба абит од кнолаге о томе како то функционише, а шта је шта, или се још једноставније тхеы алтернатива за уеб десгин? |
|
| |||
| |||
| Цхецк оут овај туториал. |
|
| |||
| |||
| Ако желите продати ствари на страници, она се баца у целини оптерећења других проблема, нпр сигурним серверима, итд Можете поставити да се Паыпал уплате, али не изгледа врло професионално. Ако сте озбиљни о томе, било би добро да имају про поглед на њега. Запамтите, ако је ваша страница не изгледа гладак и сјајан, људи су врло вероватно почети уносити у њиховој кредитној картици! |