менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Допомога по сайту потенціалу

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2008, 03:06
Член групи

Default Допомога по сайту потенціалу

Привіт,

any1 чи дізнатися, які інструменти створення веб-сайтів і вимагатиме, щоб створити сайт, щоб продавати речі на, а також Як розмістити його на чистий, що є кращою компанією, яка брала його?
Old 12 жовтня 2008, 07:49
Донор групи

Право кращий спосіб зробити це, щоб придбати такі програми, як Microsoft FrontPage або завантажити безкоштовну альтернативу, такі, як N-Ву.

Таким чином, ви можете побудувати ви сайт на програмне забезпечення та завантажити його на ви домен (який може бути від будь-якому випадку, просто магазин навколо за найнижчою ціною) і завантажити його за допомогою свого FTP-сервера.
Old 12 жовтня 2008, 11:01
Адміністратор групи

Або, якщо ви не зможете створювати веб-сайти отримати сценарій, як WordPress блозі сценарій.

Все це робиться з коробки, потрібно просто налаштувати його і зробити свої власні.

Що стосується хостингу, як ви новачок в цьому і є багато ізгоїв хостинг компанії, там подивимося на 1 & 1, вони дешеві і є одними з найбільших хостингових компаній відбувається.

Я не використовую їх, як я більше замовлення вимогам, але вони будуть робити новий запуск лише штрафом.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 12 жовтня 2008, 13:42
Член групи

Будь-яке 1 скажіть мені, як використовувати стартова сторінка? Я новачок в цьому і навчання?
Old 12 жовтня 2008, 13:46
Адміністратор групи

Ваш збираєтеся потрібно бути трохи більш конкретно, це величезна програма.
Old 12 жовтня 2008, 13:50
Член групи

ISIT проста у використанні, мені потрібно від ABIT knolage про те, як вона працює і що Whats, або theya більш простою альтернативою / компонентів для веб-сайтів?
Old 12 жовтня 2008, 13:57
Донор групи

Від'їзд цей урок.
Old 5 січня 2009, 07:21
Член групи

Якщо Ви хочете продати матеріал на сайті, він підкидає повну навантаження інших проблем, наприклад, безпечний сервер, і т.д. Ви можете налаштувати Paypal приймати платежі, але вона не виглядає дуже професійно. Якщо ви серйозно про це, можливо, було б непогано мати про дивитися на нього. Пам'ятайте, якщо ваш сайт не виглядає пляму і полірована, люди дуже малоймовірним, щоб почати введення в дані своєї кредитної карти!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Будівництво соціального сайту pete21 Веб дизайн, хостинг & SEO 8 4 вересня 2009 19:44
Створення сайтів на якому розміщена Flash-ігри hataw13 Веб дизайн, хостинг & SEO 0 15 червня 2009 17:35
Сайт Допомога cpustud Веб дизайн, хостинг & SEO 2 16 січня 2008 15:01
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.