![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, any1 чи дізнатися, які інструменти створення веб-сайтів і вимагатиме, щоб створити сайт, щоб продавати речі на, а також Як розмістити його на чистий, що є кращою компанією, яка брала його? |
|
| |||
| |||
| Право кращий спосіб зробити це, щоб придбати такі програми, як Microsoft FrontPage або завантажити безкоштовну альтернативу, такі, як N-Ву. Таким чином, ви можете побудувати ви сайт на програмне забезпечення та завантажити його на ви домен (який може бути від будь-якому випадку, просто магазин навколо за найнижчою ціною) і завантажити його за допомогою свого FTP-сервера.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або, якщо ви не зможете створювати веб-сайти отримати сценарій, як WordPress блозі сценарій.
Все це робиться з коробки, потрібно просто налаштувати його і зробити свої власні. Що стосується хостингу, як ви новачок в цьому і є багато ізгоїв хостинг компанії, там подивимося на 1 & 1, вони дешеві і є одними з найбільших хостингових компаній відбувається. Я не використовую їх, як я більше замовлення вимогам, але вони будуть робити новий запуск лише штрафом. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Будь-яке 1 скажіть мені, як використовувати стартова сторінка? Я новачок в цьому і навчання? |
|
| |||
| |||
| Ваш збираєтеся потрібно бути трохи більш конкретно, це величезна програма. |
|
| |||
| |||
| ISIT проста у використанні, мені потрібно від ABIT knolage про те, як вона працює і що Whats, або theya більш простою альтернативою / компонентів для веб-сайтів? |
|
| |||
| |||
| Якщо Ви хочете продати матеріал на сайті, він підкидає повну навантаження інших проблем, наприклад, безпечний сервер, і т.д. Ви можете налаштувати Paypal приймати платежі, але вона не виглядає дуже професійно. Якщо ви серйозно про це, можливо, було б непогано мати про дивитися на нього. Пам'ятайте, якщо ваш сайт не виглядає пляму і полірована, люди дуже малоймовірним, щоб почати введення в дані своєї кредитної карти! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будівництво соціального сайту | pete21 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 8 | 4 вересня 2009 19:44 |
| Створення сайтів на якому розміщена Flash-ігри | hataw13 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 15 червня 2009 17:35 |
| Сайт Допомога | cpustud | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 16 січня 2008 15:01 |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |