по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Начало уебсървър Nameservers

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 юни 2009 г., 20:52
Новите държави Група

Default Начало уебсървър Nameservers

Привет,

Аз в момента имам уеб сървър и работи с userpanel. Единственият домейни не мога домакин макар и са свободни от тези dyndns.com тази точка директно към моята ПР.

Бих искал да бъде домакин на домейни, че аз имам закупени от GoDaddy, но те се нуждаят от два часа nameserver адреси, които не знам, както аз съм хостинг от моя дом ISP.

Бихте ли някой как да намеря моята ISP име сървъри?

Благодаря предварително.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
XP Home овен буболечка???? truck3r Windows операционни системи 7 5-и парламентарен Jul 2009 21:24
Моят Homeserver уебсървър спря работа Help1inghand Уеб дизайн, Хостинг & SEO 3 25 Feb 2009 05:49
Windows XP Home redden137 Windows операционни системи 3 12 април 2008 07:34
БТ Начало хъб - създаване кости В мрежа, модеми & VoIP 1 13 Jan 2008 03:54
Уебсървър помогне с MySQL Drewski526 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 19 ноември 2007 13:21
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc