![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз в момента имам уеб сървър и работи с userpanel. Единственият домейни не мога домакин макар и са свободни от тези dyndns.com тази точка директно към моята ПР. Бих искал да бъде домакин на домейни, че аз имам закупени от GoDaddy, но те се нуждаят от два часа nameserver адреси, които не знам, както аз съм хостинг от моя дом ISP. Бихте ли някой как да намеря моята ISP име сървъри? Благодаря предварително. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XP Home овен буболечка???? | truck3r | Windows операционни системи | 7 | 5-и парламентарен Jul 2009 21:24 |
| Моят Homeserver уебсървър спря работа | Help1inghand | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 25 Feb 2009 05:49 |
| Windows XP Home | redden137 | Windows операционни системи | 3 | 12 април 2008 07:34 |
| БТ Начало хъб - създаване | кости | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 13 Jan 2008 03:54 |
| Уебсървър помогне с MySQL | Drewski526 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 19 ноември 2007 13:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |