mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Pradžia Webserver NS-Serveris

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 5, 2009, 20:52
Naujas Narys

Default Pradžia Webserver NS-Serveris

Labas,

Dabar aš turiu savo serverį įdiegti ir paleisti su userpanel. Tik domenų galiu priimančiosios nors yra nemokama tie iš dyndns.com šiuo klausimu tiesiogiai į mano IP.

Norėčiau įdėti sritis, kad aš, įsigytų iš GoDaddy, o jiems reikia dviejų pavadinimų, adresų, kurios aš nežinau, kaip aš talpinimas nuo mano namų ISP.

Gal kas žinote, kaip rasti savo IPT vardų serverius?

Thanks in advance.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
XP Home RAM klaidą?? truck3r Windows "operacinės sistemos 7 5 liepa 2009 21:24
Mano Homeserver Webserver nustojo veikti Help1inghand Web Design, Hosting & SEO 3 25 vasaris 2009 05:49
Windows XP Home redden137 Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 12, 2008 07:34
BT Pagrindinis Hub - įsteigti kaulai Networking, Modems & VoIP 1 13 sausis 2008 03:54
Pagalba serverį su mysql Drewski526 Web Design, Hosting & SEO 1 Lapkritis 19, 2007 13:21
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.