![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как да направя така, че когато хората се свържете с нас щракнете бутона на своя уебсайт, че се отваря своите имейл клиент по подразбиране? Всяко Помощ ще бъде голямо благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Добро добро, което беше само това, което е търсил. Благодаря много. |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, това ми е 1вия пост и много благодаря за този въпрос. С най-добри пожелания |
|
| |||
| |||
| Наздраве на място, което е помощна връзка. |
|
| |||
| |||
| Да, благодаря много за връзка, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имайте предвид, че това е лоша практика да се прави за mailto връзка. Той е подобен на, ако сте имали връзка PDF файл, без да разкрива това е PDF. Тя трябва да бъде ясно оповестена като една по една напълно отделна страница, няма връзка трябва да бъде за mailto: на сайта си навигационната лента.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Самата аз се използва свободно за контакт форма, която е свободна за използване и е конфигурируеми. По този начин вашият имейл адрес не може да се види и да бъде отворена за spambots. Лесен за употреба - Точно копие & поставете генерирания код и го поставете в HTML на страницата, която желаете да поставите вашите данни за контакт http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Вие използвате за mailto като хипервръзка. т.е. за mailto: [електронна поща] Но запомни, ако вие направите това имейл акаунт току-що сте изпратени на адреса на интернет за евентуално ще бъдат засипваме със спам. |