![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak se to tak, že když lidé klikněte na tlačítko, kontaktujte nás na mých webových stránkách, že otevírá svůj výchozí e-mailový klient? Pomoci by se velký dík. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dobré dobré, že bylo jen to, co jsem hledal. Díky moc. |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, to je můj 1. příspěvek a opravdu díky za toto téma. S pozdravem |
|
| |||
| |||
| nazdraví místě, které je pomoci odkazu. |
|
| |||
| |||
| Ano, díky moc za odkaz, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všimněte si, že je to špatné praxe mít rovnou mailto link. Je to podobné jako když byl PDF soubor, aniž je to ve formátu PDF. Mělo by být jednoznačně jako jeden na zcela samostatnou stránku žádné spojení by mělo být mailto: na svých stránkách to Navbar.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já sám používat zdarma kontaktní formulář, který je zdarma k použití a je konfigurovatelná. Tímto způsobem vaše e-mailová adresa není zobrazitelný a otevřený spamboty. Snadné použití - Jen copy & paste vygenerovaný kód a vložte jej do html na stránce, kterou chcete umístit vaše kontaktní údaje http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Používáte mailto stejně jako hypertextový odkaz. tj. mailto: [e-mailová adresa] Ale pamatujte, že pokud to budete dělat na e-mailový účet jste právě přidali adresu na internetu bude nakonec bombardovaný se spamem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| How To Make Torrent web | pabli | Web Design, hosting & SEO | 1 | 27.srpna 2009 05:37 |
| Visual Basic - Jak si vyrobit vlastní AUTO Tlačítko tlačná | ryannathans | Obecné Software Chat | 1 | 2. února 2009 13:57 |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor | enright666 | Obecné Software Chat | 2 | 22. prosinec 2007 04:26 |
| Merge výhled do kontaktu slovo 2007.dot šablony | RFgen | Office & Aplikace | 1 | 19. Září 2007 07:47 |
| Thread Nástroje | |
| |