![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να κάνω ώστε όταν οι άνθρωποι να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ στο κουμπί στην ιστοσελίδα μου ανοίγει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλ. ταχυδρομείου; Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη χάρη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Καλή καλή ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου κάθε μία, που μου 1η θέση και πραγματικά ευχαριστίες για αυτό το θέμα. Με τις καλύτερες ευχές |
|
| |||
| |||
| cheers επιτόπου ότι είναι ένα σύνδεσμο Βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Ναι, ευχαριστώ πολύ για το σύνδεσμο, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σημειώστε ότι είναι κακή πρακτική να έχουμε μια ευθεία mailto link. Είναι παρόμοια με αν είχε ένα αρχείο PDF χωρίς σύνδεση αποκάλυψης είναι ένα PDF. Θα πρέπει επίσης να ανακοινώνονται σαφώς ως ένας για μια εντελώς ξεχωριστή σελίδα, δεν θα πρέπει να είναι μια σύνδεση mailto: σχετικά με το δικτυακό σας τόπο της Navbar.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ ο ίδιος τους σε ελεύθερη μορφή επικοινωνίας που είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν και είναι διαμορφώσιμες. Με τον τρόπο αυτό την ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν είναι ορατά και να είναι ανοικτή σε αφαίρεσης. Εύκολο στη χρήση - Απλά αντιγράψτε & επικολλήστε τον κώδικα που δημιουργείται και τοποθετήστε την στο πλαίσιο της HTML για τη σελίδα που θέλετε να τοποθετήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε mailto σαν μια υπερ-σύνδεση. δηλαδή mailto: [διεύθυνση email] Αλλά να θυμάστε, αν το κάνετε αυτό το λογαριασμό email που μόλις δημοσιεύτηκε η διεύθυνση της στο Διαδίκτυο τελικά θα βομβαρδιζόμαστε με spam. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να κάνω μια Torrent Website | pabli | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 27 Αυγούστου 2009 05:37 |
| Visual Basic - Πως Να Κάντε AUTO Button ωθών | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 2η Φεβ 2009 13:57 |
| Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 Ιαν 2008 11:58 |
| Διαγράφεται ένα αρχείο για να spac αλλά μόλις διαγράφεται didn't κάνουν κάθε χώρο | enright666 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Δεκ. 2007 04:26 |
| Συγχώνευση προοπτικές σε επαφή λέξη 2007.dot πρότυπο | RFgen | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 19η Σεπ 2007 07:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |