![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako da ga tako da kad netko klikne na gumb za nas kontaktirati na moj website to otvara njihov zadani klijent e-pošte? Bilo koji pomoć bi bilo velik hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dobro dobro da je samo ono što sam bio obličje za. Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Halo svatko, to je moj 1. post i stvarno hvala za ovaj predmet. Srdačan pozdrav |
|
| |||
| |||
| nazdravlje mjesto koje je link pomoći. |
|
| |||
| |||
| Da, puno hvala za link, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imajte na umu da je to loša praksa da imaju ravno mailto link. To je slično kao i ako je imala PDF datoteku link bez otkrivanja je to PDF. Trebalo bi biti jasno otkriti kao jedan potpuno na zasebnoj stranici, ne bi trebao biti link mailto: na Vaše stranice Navbara.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja koristiti besplatni obrazac za kontakt, koji je besplatan za korištenje te je podesiv. Na taj način Vaša adresa e-pošte ne može se pregledavati i otvoren za spambots. Easy to use - Jednostavno kopirajte i zalijepite generira kod i ubacite ga u html na stranici želite da se Vaš kontakt podaci http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Vi koristite mailto kao hiperveza. tj. mailto: [e-mail adresa] Ali zapamtite, ako ste to učinili na račun e-pošte koju ste upravo posted adresa na internetu će biti s bombarded spam. |