![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כיצד אוכל להפוך את זה כך כאשר אנשים לוחצים על לחצן צור קשר באתר האינטרנט שלי זה פותח את ברירת המחדל של לקוח הדוא"ל? עזרה יהיה נהדר תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| טוב טוב, זה היה בדיוק מה שחיפשתי. תודה רבה. |
|
| |||
| |||
| שלום לכל אחד, כי היא שלי לכתוב 1 ו באמת תודה על נושא זה. בברכה |
|
| |||
| |||
| Cheers כתם כי היא לסייע הקישור. |
|
| |||
| |||
| כן, תודה רבה על הקישור, ספוט . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שים לב, זה רע בפועל להיות ישר mailto הקישור. זה דומה, אם הייתה לך קובץ PDF הקישור מבלי לחשוף זהו PDF. זה צריך להיות ברור disclosed כאחד לחלוטין על דף נפרד, לא צריך להיות הקישור של mailto: על האתר שלך navbar.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עצמי משתמש בחינם טופס שבו הוא חופשי להשתמש והוא להגדרה. כך כתובת הדוא"ל שלך לא ניתן לצפות ולפתוח את spambots. קל לשימוש - פשוט העתק והדבק את הקוד שנוצר ו להכניס אותו בתוך ה-HTML בדף תרצה להציב את פרטי קשר http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| אתה משתמש mailto כמו hyperlink. כלומר mailto: [כתובת הדוא"ל] אבל זכור, אם אתה עושה זאת על חשבון דוא"ל רק יש לך את הכתובת של פורסם באינטרנט תהיה בסופו של דבר להיות מופגז עם דואר זבל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך לעשות אתר Torrent | pabli | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 27 אוגוסט 2009 05:37 |
| Visual Basic - כיצד לבצע אוטומטי לחצן מרפקים | ryannathans | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 2nd פברואר 2009 13:57 |
| הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? | mxmad32 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 9 | -10 ינואר 2008 11:58 |
| קובץ מחוק לבצע spac אבל לאחר שנמחקו didn't לעשות כל שטח | enright666 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 דצמבר 2007 04:26 |
| מיזוג Outlook פנה לתוך תבנית Word 2007.dot | RFgen | חבילות Office & Applications | 1 | 19 ספטמבר 2007 07:47 |
| שרשרת כלים | |
| |