![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kā es varu izdarīt tā, lai tad, kad cilvēki uzklikšķina sazinieties ar mums pogas manā mājas lapā tā atver savu noklusēto e-pasta klients? Any help būtu liels paldies. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Labi labi, ka bija tikai tas, ko es biju meklē. Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Hello every one, tas ir mans 1. pastu un tiešām paldies par šo tēmu. Ar laba vēlējumiem |
|
| |||
| |||
| cheers vietas izrādījās, ka ir palīdzēt saiti. |
|
| |||
| |||
| Jā, pateicoties daudz par saikni, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ņemiet vērā, ka tā ir slikta prakse ir taisni mailto saiti. Tas ir līdzīgi, ja Jums bija PDF fails saite neatklājot tā PDF. Būtu skaidri atklāj kā viens par pilnīgi atsevišķu lapu, nekādi nesaistot to būtu mailto: Jūsu vietnes navigācijas joslas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es sevi izmantot bez kontakta veidā, kas var brīvi izmantot un ir konfigurējamas. Tādā veidā jūsu e-pasta adrese nav iespējams apskatīt un atvērts pret mēstuļu botu. Viegli lietot - Vienkārši nokopējiet un ielīmējiet radīto kodu un ievietojiet to teritorijā HTML lapā jūs vēlaties, lai jūsu kontaktinformācija http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Jūs varat izmantot mailto tāpat kā hipersaiti. ti mailto: [email address] Bet atceries, ja jūs šo e-pasta konts, kurā jūs tikko ievietojis adresi par interneta galu galā tiek bombardēti ar surogātpastu. |