![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak sprawić, aby to, kiedy ludzie kliknij przycisk kontakt na mojej stronie otwiera ich domyślne klienta poczty e-mail? Any help would be great thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dobra dobra, że tylko to, co było szukasz. Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, że to my 1st post i naprawdę dzięki za ten temat. Z pozdrowieniami |
|
| |||
| |||
| cheers miejscu, które jest pomóc łącze. |
|
| |||
| |||
| Tak, thanks alot for the link, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Należy pamiętać, że jest to zła praktyka mieć prostą mailto link. To jest podobne do jeśli miał plik PDF linku bez ujawniania jego PDF. Należy jasno ujawniona jako jeden na całkowicie odrębnej stronie, nie powinien być link mailto: na stronie paska nawigacyjnego.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja wykorzystania wolnego formularz kontaktowy, który jest darmowy do użytku i jest konfigurowalny. W ten sposób Twój adres e-mail nie jest widoczne i otwarte dla spambots. Łatwy w użyciu - po prostu skopiuj i wklej wygenerowany kod i wstawić go w kodzie HTML strony, które chcesz umieścić swoje dane kontaktowe http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Korzystasz mailto jak hiperłącze. np. mailto: [adres e-mail] Należy jednak pamiętać, że jeśli to konto e-mail, które właśnie wysłana na adres w internecie zostaną ostatecznie bombardowany spamem. |
![]() |
|
| Zakładki |