![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cum pot să fac aşa că, atunci când faceţi clic pe oameni sa ne contactati buton pe site-ul meu este deschide lor implicit clientul de poştă electronică? Orice ajutor ar fi bine mersi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Bine bine că a fost doar ceea ce am fost căutat. Multumesc mult. |
|
| |||
| |||
| Bună fiecare, că mi-e 1st post şi foarte mulţumită de acest subiect. Toate cele bune |
|
| |||
| |||
| Noroc că la faţa locului este o ajuta link-ul. |
|
| |||
| |||
| Da, mulţumesc foarte mult pentru link-ul, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reţineţi că este rău practica de a avea un drept mailto link. Este similar cu dacă ai avea un fisier PDF, fără legătură divulgarea este un PDF. Ar trebui să fie dezvăluite în mod clar ca un complet de pe o pagină separată, nu ar trebui să fie o legătură mailto: pe site-ul dvs. de navbar.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu însumi utiliza un formular de contact liber care are libertatea de a folosi şi este configurabil. În acest fel adresa de e-mail nu poate fi vizualizat şi deschis spambots. Uşor de folosit - Doar copie & paste codul generat şi introduceţi-l în HTML de pe pagina pe care doriţi să locul dvs. de contact http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Aveţi mailto utilizare la fel ca un hyperlink. adică mailto: [adresa de e-mail] Dar tine minte, dacă face acest lucru pe cont de e-mail pe care le-aţi publicat la adresa de pe internet vor fi eventual bombarded cu spam. |