![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako sa to tak, že keď ľudia kliknite na tlačidlo, kontaktujte nás na mojich webových stránkach, že otvára svoj predvolený e-mailový klient? Pomoci by sa veľký dík. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Dobré dobré, že bolo len to, čo som hľadal. Díky moc. |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, to je môj 1. príspevok a naozaj vďaka za túto tému. S pozdravom |
|
| |||
| |||
| nazdraví mieste, ktoré je pomôcť odkazu. |
|
| |||
| |||
| Áno, díky moc za odkaz, Spot . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všimnite si, že je to zlé praxe mať rovnou mailto link. Je to podobné ako keď bol PDF súbor, bez je to vo formáte PDF. Malo by byť jasne ako jeden na úplne samostatnú stránku žiadne spojenie by malo byť mailto: na svojich stránkach to Navbar.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sám používať zadarmo kontaktný formulár, ktorý je zdarma na použitie a je konfigurovatelná. Týmto spôsobom vaša e-mailová adresa sa nedá zobraziť a otvorený Spambot. Jednoduché použitie - Len copy & paste vygenerovaný kód a vložte ho do html na stránke, ktorú chcete umiestniť vaše kontaktné údaje http://www.123contactform.com/
|
| |||
| |||
| Používate mailto rovnako ako hypertextový odkaz. tj mailto: [e-mailová adresa] Ale pamätajte, že ak to budete robiť na e-mailový účet ste práve pridali adresu na internete bude nakoniec bombardovaní sa spamom. |