![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Како да га тако да кад неко кликне на дугме за нас контактирати на мој уебсите то отвара њихов подразумевани клијент е-поште? Било који помоћ би било велик хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Добро добро да је само оно што сам био хандсоме за. Тханкс а лот. |
|
| |||
| |||
| Паздрав свако, то је мој 1. пост и стварно хвала за овај предмет. С поштовањем |
|
| |||
| |||
| наздравље место које је линк помоћи. |
|
| |||
| |||
| Да, пуно хвала за линк, Спот . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имајте на уму да је то лоша пракса да имају равно маилто линк. То је слично као и ако је имала ПДФ датотеку линк без откривања је то ПДФ. Требало би да буде јасно показати као један потпуно на засебној страници, не би требао бити линк маилто: на своје странице НавБар траке.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја користим бесплатни образац за контакт, који је бесплатан за коришћење те је подесиво. На тај начин Ваша адреса е-поште не може да се прегледају и отворен за спамботс. Еасы то усе - Једноставно копирајте и налепите генерише код и убаците га у хтмл на страници желите да се Ваш контакт подаци хттп://ууу.123цонтацтформ.цом/
|
| |||
| |||
| Ви користите маилто као надвез. тј маилто: [е-маил адреса] Али запамтите, ако сте то урадили на налог е-поште коју сте управо постед адреса на интернету ће бити са бомбардед спам. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како направити сајт Бујица | пабли | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 27. Авг 2009 05:37 |
| Висуал Басиц - Како направити АУТО Буттон лактарош | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 2 фебруар 2009 13:57 |
| Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? | мксмад32 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 10 јануар 2008 11:58 |
| Избрисане датотеке да би спаце али једном није избрисана направите размак | енригхт666 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 22 децембар 2007 04:26 |
| Мерге Оутлоок контакта у реч 2007.дот шаблона | РФген | Оффице & Апплицатионс | 1 | 19. сеп 2007 07:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |