μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Πώς να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας σε κύλιση ιστοσελίδα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 06:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας σε κύλιση ιστοσελίδα

Θέλω να προσθέσω μερικές φωτογραφίες από το φάκελο Οι εικόνες μου για την ιστοσελίδα. Ξέρω ότι πρέπει να χρησιμοποιούν Marquee κώδικα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τον κωδικό αυτό, εννοώ το οποίο όνομα ή πληροφορίες από την εικόνα που πρέπει να προστεθούν σε html κώδικα. Και πόσο περισσότερο από μία εικόνα μπορεί να τοποθετηθεί στο ίδιο κωδικό;

φωτογραφίες εδώ

Παρακαλώ να με ενημερώσετε με 0011.jpg και 0022.jpg μόνο για παράδειγμα και τον τρόπο με τον οποίο θα ανέλθει εικόνες μου εικόνες από το φάκελο;
Thx
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γραφικά Προβλήματα Όταν κύλιση στο Διαδίκτυο scotzy93 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 5η Μαΐου 2009 13:28
XP σταματά να ανταποκρίνεται όταν εισάγω USB εξωτερικές Hardrive Alantrini Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 26 Ιαν 2008 00:31
Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 Ιαν 2008 11:58
Μπορώ να εισαγάγετε ένα νέο γραφικών / κάρτα οθόνης σε φορητό υπολογιστή μου; antchinn Laptops, Κινητά & PDA 1 11 Νοε 2007 14:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.