פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

איך להכניס גלילה תמונות באתר

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 06:23
קבוצת חברות חדשות

Default איך להכניס גלילה תמונות באתר

אני רוצה להוסיף כמה תמונות מתוך התמונות שלי תיקייה האתר. אני יודע שאני צריך להשתמש אפריון הקוד. מישהו יכול לעזור לי עם קוד זה, אשר אני מתכוון שם או מידע על התמונה כדי להוסיף קוד ב-HTML. ואיך יותר מאשר תמונה אחת יכולה להיות מוזן על אותו קוד?

תמונות כאן

אנא תן לי לדעת עם 0011.jpg ו 0022.jpg רק לדוגמה וכיצד היא לאסוף תמונות מתוך תיקיית התמונות שלי?
Thx
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
גרפיקה בעיות כאשר גלילה באינטרנט scotzy93 מערכות ההפעלה Windows 5 ה -5 בחודש מאי 2009 13:28
XP נתקע כאשר אני הכנס USB חיצוני Hardrive Alantrini כוננים & נשלפת 1 26 ינואר 2008 00:31
הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? mxmad32 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 9 -10 ינואר 2008 11:58
האם אני יכול להכניס גרפיקה חדשה / כרטיס הווידאו הנייד שלי? antchinn מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 11th נובמבר 2007 14:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.