mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Kaip įterpti slinkties nuotraukas tinklapyje

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 06:23
Naujas Narys

Default Kaip įterpti slinkties nuotraukas tinklapyje

Noriu pridėti šiek tiek iš aplanko Mano paveikslėliai nuotraukas į svetainę. Žinau, kad turiu naudoti marquee kodas. Can someone help me su šiuo kodu, I mean, kurių pavadinimas ar informacija apie nuotrauką bus pridėta į HTML kodą. Ir kaip daugiau nei vieną nuotrauką galima įtraukti į tą patį kodą?

nuotraukos čia

Please let me know su 0011.jpg bei 0022.jpg tik pavyzdys ir kaip ji pasiimti nuotraukas iš aplanko Mano paveikslėliai?
Thx
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Grafika Problemos Slinktis internete scotzy93 Windows "operacinės sistemos 5 5 gegužė 2009 13:28
XP pakimba kai aš įdėkite USB External Hardrive Alantrini Drives & Removable Media 1 26 sausis 2008 00:31
Best free website priegloba svetainėje? mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 sausis 2008 11:58
Ar galiu įterpti naują vaizdo / video korta mano laptopo? antchinn Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Lapkritis 11, 2007 14:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.