![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Noriu pridėti šiek tiek iš aplanko Mano paveikslėliai nuotraukas į svetainę. Žinau, kad turiu naudoti marquee kodas. Can someone help me su šiuo kodu, I mean, kurių pavadinimas ar informacija apie nuotrauką bus pridėta į HTML kodą. Ir kaip daugiau nei vieną nuotrauką galima įtraukti į tą patį kodą? nuotraukos čia Please let me know su 0011.jpg bei 0022.jpg tik pavyzdys ir kaip ji pasiimti nuotraukas iš aplanko Mano paveikslėliai? Thx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Grafika Problemos Slinktis internete | scotzy93 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 5 gegužė 2009 13:28 |
| XP pakimba kai aš įdėkite USB External Hardrive | Alantrini | Drives & Removable Media | 1 | 26 sausis 2008 00:31 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Ar galiu įterpti naują vaizdo / video korta mano laptopo? | antchinn | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 11, 2007 14:45 |
| Temos įrankiai | |
| |