rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Jak wstawić przewijanie zdjęć na stronie internetowej

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 06:23
Nowe państwa grupy

Default Jak wstawić przewijanie zdjęć na stronie internetowej

Chciałbym dodać kilka zdjęć z folderu Moje obrazy na stronie. Wiem, że muszę używać marquee kodu. Czy ktoś może mi pomóc z tym kodem, które mam na myśli nazwę lub info o hotelu należy dodać do kodu HTML. A jak więcej niż jedno zdjęcie można umieścić w taki sam kod?

zdjęcia tutaj

Proszę dać mi znać o 0011.jpg i 0022.jpg tylko na przykład w jaki sposób podnieść swoje zdjęcia zdjęcia z folderu?
Thx
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Grafika Problemy podczas przewijania w Internecie scotzy93 Windows Operating Systems 5 5 maj, 2009 13:28
XP zawiesza się, kiedy wprowadzić zewnętrzny USB Hardrive Alantrini Removable Media Drives & 1 26. styczeń 2008 00:31
Najlepsze darmową stronę dla strony internetowej? mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 stycznia 2008 11:58
Czy mogę wstawić nowy Grafika / karta graficzna w moim laptopie? antchinn Laptopy, Telefony i Akcesoria 1 11 listopad 2007 14:45
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.