mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Cum se introduce defilare imagini pe site-ul web

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2009, 06:23
Noile state Group

Default Cum se introduce defilare imagini pe site-ul web

Vreau să adăugaţi nişte poze de la Fotografiile mele dosar pentru a site-ului. Ştiu că am de a folosi codul de marchiză. Poate cineva să mă ajute cu acest cod, pe care vreau sa spun numele sau info din imagine pentru a fi adăugate în cod HTML. Si cum mai mult de o imagine pot fi introduse în acelaşi cod?

poze aici

Vă rog să-mi spuneţi cu 0011.jpg şi 0022.jpg doar de exemplu, şi de modul în care aceasta se va ridica de imagini de la dosarul meu de poze?
Thx
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Grafica probleme când derulare pe Internet scotzy93 Sisteme de operare Windows 5 5 mai 2009 13:28
XP se blochează când am introduce USB externe Hardrive Alantrini Drives & Removable Media 1 26 ianuarie 2008 00:31
Cel mai bun site-ul gratuit pentru găzduirea unui site web? mxmad32 Web Design, Gazduire & SEO 9 10 ianuarie 2008 11:58
Pot introduce o nouă grafică / video card în sistemul meu laptop? antchinn Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 1 11 noiembrie 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.