menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Ako vložiť posúvanie obrázkov na webových stránkach

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 06:23
Nový člen skupiny

Default Ako vložiť posúvanie obrázkov na webových stránkach

Chcem pridať nejaké fotky z priečinka Moje obrázky na webových stránkach. Já vím, že mám použiť stan kód. Môže mi niekto pomoct s týmto kódom, ktorý mám na mysli názov alebo info na obrázku, ktoré sa pridávajú do HTML kódu. A ako sa viac ako jeden obrázok môže byť zaradený do rovnaké číslo?

fotky tu

Prosím, dajte mi vedieť, s 0011.jpg a 0022.jpg len pre príklad a ako to bude vyzdvihnúť fotografie z mojej obrázky zloľku?
Thx
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafika problémy pri posúvaní na internete scotzy93 Operačné systémy Windows 5 5. mája 2009 13:28
XP prestáva pri vložení USB externé Hardrive Alantrini Drives & Removable Media 1 26. januára 2008 00:31
Najlepšie free website hosting pre webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. januára 2008 11:58
Môžem vložiť nový Grafika / grafické karty v mojom notebooku? antchinn Notebooky, Mobily a PDA 1 11. novembra 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.