мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Како уметнути слике на уеб страници Листање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 06:23
Нови члан групе

Default Како уметнути слике на уеб страници Листање

Желим да додам неке слике из фасцикле Мы Пицтурес на уеб страници. Знам да ћу морати користити надстрешница код. Може нетко помоћ мене с данашји код, мислим које име или информације о слици бити додат у хтмл код. А како више слика може бити уметнута у исти број?

слике овде

Молимо вас јавите ми с 0011.јпг и 0022.јпг само за пример и како ће покупити слике из моје слике фолдер?
Тхкс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Графика Проблеми Када Померање на Интернету сцотзы93 Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 5 мај 2009 13:28
КСП смрзну кад убаците УСБ Екстернал Хардриве Алантрини Дривес & Измјењиви медији 1 26 јануар 2008 00:31
Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? мксмад32 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 10 јануар 2008 11:58
Могу ли уметање новог Графика / видео картицу на мој лаптоп? антцхинн Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 11 новембар 2007 14:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц