![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим да додам неке слике из фасцикле Мы Пицтурес на уеб страници. Знам да ћу морати користити надстрешница код. Може нетко помоћ мене с данашји код, мислим које име или информације о слици бити додат у хтмл код. А како више слика може бити уметнута у исти број? слике овде Молимо вас јавите ми с 0011.јпг и 0022.јпг само за пример и како ће покупити слике из моје слике фолдер? Тхкс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Графика Проблеми Када Померање на Интернету | сцотзы93 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 5 мај 2009 13:28 |
| КСП смрзну кад убаците УСБ Екстернал Хардриве | Алантрини | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 26 јануар 2008 00:31 |
| Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? | мксмад32 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 10 јануар 2008 11:58 |
| Могу ли уметање новог Графика / видео картицу на мој лаптоп? | антцхинн | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 11 новембар 2007 14:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |