менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Як вставити прокручування зображення на сайт

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 06:23
Нові члени групи

Default Як вставити прокручування зображення на сайт

Я хочу додати фотографії з папки фотографії на сайті. Я знаю, що я повинен використовувати намет код. Може хто допоможе мені з цим кодом, який я маю на увазі назву або інформація про картинці, щоб бути додані в HTML-коді. І як більше однієї фотографії може бути вставлений в той же самий код?

фотографії тут

Будь ласка, дайте мені знати, з 0011.jpg і 0022.jpg тільки для прикладу і як вона буде забрати фотографії з папки "картинки?
Thx
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Графіка Проблеми при прокручуванні в Інтернеті scotzy93 Операційні системи Windows 5 5 травня 2009 13:28
XP зависає, коли я вставити USB Зовнішні Hardrive Alantrini Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 26 січня 2008 00:31
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Чи можна вставити нові графіки і відео карти в моєму ноутбуці? antchinn Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 11 листопада 2007 14:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.