![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу додати фотографії з папки фотографії на сайті. Я знаю, що я повинен використовувати намет код. Може хто допоможе мені з цим кодом, який я маю на увазі назву або інформація про картинці, щоб бути додані в HTML-коді. І як більше однієї фотографії може бути вставлений в той же самий код? фотографії тут Будь ласка, дайте мені знати, з 0011.jpg і 0022.jpg тільки для прикладу і як вона буде забрати фотографії з папки "картинки? Thx |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Графіка Проблеми при прокручуванні в Інтернеті | scotzy93 | Операційні системи Windows | 5 | 5 травня 2009 13:28 |
| XP зависає, коли я вставити USB Зовнішні Hardrive | Alantrini | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 26 січня 2008 00:31 |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| Чи можна вставити нові графіки і відео карти в моєму ноутбуці? | antchinn | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 11 листопада 2007 14:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |