mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Kā sūtīt e-pastu caur MySpace?

Reply

Thread Tools
Old Marts 18, 2007, 02:21
New Member Group

Default Kā sūtīt e-pastu caur MySpace?

Man ir atvērt katru no personas profilu, lai nosþtïtu email.Is vēl kāds vienkāršs veids, lai nosūtītu e-pastu caur MySpace ikvienam? Plz help me!
Old Marts 18, 2007, 02:58
New Member Group

Nē, es nedomāju, ka ir ... Vienkāršākais veids, kā nosūtīt visiem ir ziņa, lai pēc biļetenā un ceru, ka viņi visu izlasīt ... pretējā gadījumā jums būs email tos pa vienam.
Old Marts 18, 2007, 04:06
New Member Group

Ja jūs vēlaties nosūtīt pašu e-pastu visiem, varat nosūtīt biļetenu. Šajā saņemsiet visas ziņas no visiem par jūsu draugu sarakstā.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
MySpace atlaist 30 Percent of Staff OKahra Off Topic Discussion 3 23 jūnijs 2009 15:10
Nevar noskatīties video par MySpace un Ning tikai Laiks Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 0 23 maijs 2009 21:02
Nospiežot uz Website E-pasta adrese, mans vecais e-pasta adrese Comes Up. Kā? language12 E-pasts, VoIP & IP Discussion 1 19 aprīlis 2009 03:01
Nevar nosūtīt un saņemt e-pastu vai piekļūt ne-http vietas danvan E-pasts, VoIP & IP Discussion 8 12 septembris 2008 05:06
MySpace TM Code book2cool Web Dizains, Hosting & SEO 5 20 marts 2007 06:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.