![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir atvērt katru no personas profilu, lai nosþtïtu email.Is vēl kāds vienkāršs veids, lai nosūtītu e-pastu caur MySpace ikvienam? Plz help me! |
|
| |||
| |||
| Nē, es nedomāju, ka ir ... Vienkāršākais veids, kā nosūtīt visiem ir ziņa, lai pēc biļetenā un ceru, ka viņi visu izlasīt ... pretējā gadījumā jums būs email tos pa vienam. |
|
| |||
| |||
| Ja jūs vēlaties nosūtīt pašu e-pastu visiem, varat nosūtīt biļetenu. Šajā saņemsiet visas ziņas no visiem par jūsu draugu sarakstā. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| MySpace atlaist 30 Percent of Staff | OKahra | Off Topic Discussion | 3 | 23 jūnijs 2009 15:10 |
| Nevar noskatīties video par MySpace un Ning tikai | Laiks | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 0 | 23 maijs 2009 21:02 |
| Nospiežot uz Website E-pasta adrese, mans vecais e-pasta adrese Comes Up. Kā? | language12 | E-pasts, VoIP & IP Discussion | 1 | 19 aprīlis 2009 03:01 |
| Nevar nosūtīt un saņemt e-pastu vai piekļūt ne-http vietas | danvan | E-pasts, VoIP & IP Discussion | 8 | 12 septembris 2008 05:06 |
| MySpace TM Code | book2cool | Web Dizains, Hosting & SEO | 5 | 20 marts 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |