мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Како послати поруку е-поште путем МыСпаце?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Јан 2007, 02:21
Нови члан групе

Default Како послати поруку е-поште путем МыСпаце?

Ја сам отворен за сваку од лице профила за слање емаил.Ис постоји било који други једноставан начин за слање порука е-поште путем МыСпаце свима? Плз помоћ мене!
Old 18. Јан 2007, 02:58
Нови члан групе

но ја не мислим постоји ... најлакши начин за слање порука свима је оглашен билтен и нада се све читати ... иначе мораћете да их једног по једног.
Old 18. Јан 2007, 04:06
Нови члан групе

Ако желите да пошаљете исту е-маил за све, можете написати билтен. Ово ће добити поруку да свако на вашој листи пријатеља.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
МыСпаце Лаы до 30 одсто Офф Службеници ОКахра Офф Топиц Дисцуссион 3 23. јуна 2009 15:10
Не може гледати видео на Мыспаце и само Нинг Време Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 23 мај 2009 21:02
Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како? лангуаге12 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 19 април 2009 03:01
Не могу да шаљете / примате е-пошту или приступ не-хттп интерфејса данван Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 12. сеп 2008 05:06
ТМ Мыспаце Цоде боок2цоол Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 5 20 март 2007 06:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц