![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам отворен за сваку од лице профила за слање емаил.Ис постоји било који други једноставан начин за слање порука е-поште путем МыСпаце свима? Плз помоћ мене! |
|
| |||
| |||
| но ја не мислим постоји ... најлакши начин за слање порука свима је оглашен билтен и нада се све читати ... иначе мораћете да их једног по једног. |
|
| |||
| |||
| Ако желите да пошаљете исту е-маил за све, можете написати билтен. Ово ће добити поруку да свако на вашој листи пријатеља. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МыСпаце Лаы до 30 одсто Офф Службеници | ОКахра | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 23. јуна 2009 15:10 |
| Не може гледати видео на Мыспаце и само Нинг | Време | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 23 мај 2009 21:02 |
| Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како? | лангуаге12 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 19 април 2009 03:01 |
| Не могу да шаљете / примате е-пошту или приступ не-хттп интерфејса | данван | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 12. сеп 2008 05:06 |
| ТМ Мыспаце Цоде | боок2цоол | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 20 март 2007 06:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |