менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Як відправити пошту через MySpace?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 2007 березень, 02:21
Нові члени групи

Default Як відправити пошту через MySpace?

Я повинен відкрито кожну особу в профіль Відправити email.Is чи будь-які інші простий спосіб відправки електронної пошти через MySpace для всіх? PLZ допоможи мені!
Old 18 2007 березень, 02:58
Нові члени групи

Ні, я не думаю, что есть ... Найпростіший спосіб відправити всі повідомлення на пост бюлетень і сподіваємося, що вони все це читати ... в іншому випадку ви повинні будете відправляти їм повідомлення по одному.
Old 18 2007 березень, 04:06
Нові члени групи

Якщо ви хочете відправити тієї ж електронної пошти для кожного, ви можете опублікувати бюлетень. Це дозволить отримати будь-яке повідомлення по кожному з Вашого списку друзів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MySpace звільнити 30 відсотків співробітників OKahra Off Topic Discussion 3 23 червня 2009 15:10
Не можете дивитися відео на Myspace і Ніна тільки Час Веб-браузери & FTP-клієнти 0 23 травня 2009 21:02
При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? language12 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 19 квітня 2009 03:01
Не можуть відправляти / отримувати електронну пошту або доступ Non-HTTP сайти danvan Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 12 вересня 2008 05:06
MySpace ТМ кодекс book2cool Веб дизайн, хостинг & SEO 5 20 березня 2007 06:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.