по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

HTML редактори

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти януари 2008, 14:17
Номер на групата

Аз съм казал аз трябва HTML редактор да промени част от моите сайтове страници.

Чух от някои като Dreamweaver, но други са видели само за няколко кила някои твърдят, че те са също толкова добри като скъп прави на софтуер ..... Много объркващо!

I DONT искат да изградят сайтове просто ми малко количество редактиране ........ ми трябва Dreamweaver ???.... са останалите до нулата ???..... може да се получи от с един от тези евтини такива почти Ebay за това, което искам да направя ??..... всички препоръки???

Благодарности
Old 9-ти януари 2008, 14:26
Администратор Група

Crimson Editor е много малко код, че не е WYSIWYG.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9-ти януари 2008, 15:55
Модератор Група

Може би искате да търсите в Adobe Принос

http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT

Той е добър, ако всичко, което трябва да направите, е актуализация.

Защо не се иска от човек, който е построен в сайта това, което той препоръчва?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 9-ти януари 2008, 16:21
Член Група

Ако всички, които искате да редактирате текста, е, можете да използвате произволен текстов редактор.
TextPad е добро, както е Notepad + +
Те също така можете да прегледате това, което сторих.

Ако не планирате ли нещо по-сложни, че промяната на думи, или добавяне на нов параграф, не е необходимо състояние на изкуството софтуер като Dreamweaver.

НО
При никакви обстоятелства не използвайте FrontPage, той е страшен HTML редактор.

П. С. Да, всички други HTML редактори са до нея, освен ако те не са сортиране, която казва "Просто плъзнете и пуснете" или "просто щракнете и тип" Те използват тези партиди на абсолютна позициониране, което може да ви даде неочаквани проблеми. Също така никога не използва всичко, което казва, че може да "и освен ако не е HTML", тъй като те са склонни програма за конвертиране от някои други в HTML формат и да направи бъркотия та ecode. EG Word, Excel, всеки работен плот публикува и други подобни трябва да се избягва, като чума.
Old 10-ти януари 2008, 13:52
Номер на групата

Благодаря на всички.

Днес беше гледаш нещата ви препоръчва и накрая гледаш Dreamweaver за Ebay.

Идея на вземане на моите собствени сайтове лесно с Dreamweaver много жалби до мен, но защо 3 различни версии на едно и също нещо? и защо всички те казват студент версия?? и кой Дали един професионален използвате, за да направят своите уебсайтове??
Old 11-ти януари 2008 година, 03:19
Член Група

Dreamweaver е актуализиран редовно през годините, така че да се виждат версии от различни години, когато името се промени леко. В най-новата версия сега е с марката на жилището, тъй като те купи Macromedia.

Студентски версии са за студенти в колежи, така че да им софтуер на разумни цени и да ги закачен на него, така че се надявам perseude работодател за закупуване на софтуер, който те вече знаят как да използвате. Студентски версии на повечето софтуер не са cutdown версии, но често липсва отпечатан ръководство.

Професионален използва всяка версия (макар и късно версии са очевидно по-добри), тъй като софтуера не правят добри уеб сайтове, професионален Благини ум, опит, умения, знания и проницателност прави. Мога да направя една и съща уеб сайт с Dreamweaver или TextPad или Notepad + + (и често се използва или да ги редактирате). Скъп софтуер няма да ви уеб дизайнер - приятел току-що си направи собствен сайт в DW и то не е много добро на всички, например. Скъп софтуер просто прави по-лесно за теб да направиш.

Бъдете наясно, че някои рекламодатели на иБей се опитвате да продадете ли KompoZer (но те го наричат CompoZer), който е безплатен WYSIWYG пакет, достъпен от www.kompozer.net Това е лесен за употреба, както добре. И безплатно. Ако не можете да създадете сайт в KompoZer, която наистина се борят с DW.
Но трябва да се запознаят с HTML и CSS за да направим нещата по-лесни. Много лесно. Особено, когато се кандидатства за помощ.

PS допринесете е за случая, когато една дизайнера изгражда страници и друг персонал редактиране на съдържанието, обикновено офис персонал Просто пишете в нещата. Или хора от различни отдели редактирате своите собствени секция на сайта.

СПС Избягвайте много стари версии на DW като DW3 (Имам копие себе си). Тя създава лош код, който може да бъде трудно да се актуализира на ръка. И това е малка представа за това как да се покажат плувки, за разлика от KompoZer.
Old 11-ти януари 2008 година, 05:09
Номер на групата

Благодаря д-р Джон и какво ви казват прави добро чувство.
Old 7-ми февруари, 2008, 11:20
Член Група

Im complety с д-р Джон, когато става въпрос за вземане на Dreamweaver само лесни неща за вас, но не го?
Когато започнах създават уеб страници с Dreamweaver Бях използвате HTML редактор + разделянето на екрана, за да добавите div тагове и трапезни обекти директно в страницата. Това Dreamweaver didn't както тя добавя много ontop код на всеки друг, докато нейната голяма бъркотия.

Имах няколко clasess в ред, като например
<p class="bold"> <p class="italic"> съдържание </ P>

това не ме моля, като на моменти той използвал div1 или div2 (не сигурен защо).

Когато след това четете чрез код (и especialy ако учите) тя ти дава много лоша идея за това как скрипт е да търсите и работа.

Моят съвет, ако учите използвате Notepad + + лесно за използване и ви позволява да prieview какво направих (да можеш да направиш, че все пак с Notepad, но тя отнема по-малко време), той също има скрипт фиксират и можете да изберете езика, който са wrighting в + това е доста feiw кръпка даунлоуд.

Надявам се, че се връзва.
Old 7-ми февруари, 2008, 11:55
Номер на групата

Използвам Dreamweaver, намери много лесно

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 8-ми февруари 2008 год., 13:43
Номер на групата

Избор на редактора зависи от някои фактори ... как ли да код или дизайн, какво е вашето ниво на квалификация, какво е вашето бюджет за закупуване на платени редактори ... др

Ето някои редактори

Adobe Dreamweaver
Водоустойчива PHPEdit
NuSphere
PHPEd
Notepad + +
Editpro + +
Comodo Editor
Zend Editor

Търсене във вашите редактор от тук http://www.php-editors.com/ според вашите изисквания.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc