![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм казал аз трябва HTML редактор да промени част от моите сайтове страници. Чух от някои като Dreamweaver, но други са видели само за няколко кила някои твърдят, че те са също толкова добри като скъп прави на софтуер ..... Много объркващо! I DONT искат да изградят сайтове просто ми малко количество редактиране ........ ми трябва Dreamweaver ???.... са останалите до нулата ???..... може да се получи от с един от тези евтини такива почти Ebay за това, което искам да направя ??..... всички препоръки??? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crimson Editor е много малко код, че не е WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би искате да търсите в Adobe Принос http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT Той е добър, ако всичко, което трябва да направите, е актуализация. Защо не се иска от човек, който е построен в сайта това, което той препоръчва?
|
| |||
| |||
| Ако всички, които искате да редактирате текста, е, можете да използвате произволен текстов редактор. TextPad е добро, както е Notepad + + Те също така можете да прегледате това, което сторих. Ако не планирате ли нещо по-сложни, че промяната на думи, или добавяне на нов параграф, не е необходимо състояние на изкуството софтуер като Dreamweaver. НО При никакви обстоятелства не използвайте FrontPage, той е страшен HTML редактор. П. С. Да, всички други HTML редактори са до нея, освен ако те не са сортиране, която казва "Просто плъзнете и пуснете" или "просто щракнете и тип" Те използват тези партиди на абсолютна позициониране, което може да ви даде неочаквани проблеми. Също така никога не използва всичко, което казва, че може да "и освен ако не е HTML", тъй като те са склонни програма за конвертиране от някои други в HTML формат и да направи бъркотия та ecode. EG Word, Excel, всеки работен плот публикува и други подобни трябва да се избягва, като чума. |
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички. Днес беше гледаш нещата ви препоръчва и накрая гледаш Dreamweaver за Ebay. Идея на вземане на моите собствени сайтове лесно с Dreamweaver много жалби до мен, но защо 3 различни версии на едно и също нещо? и защо всички те казват студент версия?? и кой Дали един професионален използвате, за да направят своите уебсайтове?? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver е актуализиран редовно през годините, така че да се виждат версии от различни години, когато името се промени леко. В най-новата версия сега е с марката на жилището, тъй като те купи Macromedia. Студентски версии са за студенти в колежи, така че да им софтуер на разумни цени и да ги закачен на него, така че се надявам perseude работодател за закупуване на софтуер, който те вече знаят как да използвате. Студентски версии на повечето софтуер не са cutdown версии, но често липсва отпечатан ръководство. Професионален използва всяка версия (макар и късно версии са очевидно по-добри), тъй като софтуера не правят добри уеб сайтове, професионален Благини ум, опит, умения, знания и проницателност прави. Мога да направя една и съща уеб сайт с Dreamweaver или TextPad или Notepad + + (и често се използва или да ги редактирате). Скъп софтуер няма да ви уеб дизайнер - приятел току-що си направи собствен сайт в DW и то не е много добро на всички, например. Скъп софтуер просто прави по-лесно за теб да направиш. Бъдете наясно, че някои рекламодатели на иБей се опитвате да продадете ли KompoZer (но те го наричат CompoZer), който е безплатен WYSIWYG пакет, достъпен от www.kompozer.net Това е лесен за употреба, както добре. И безплатно. Ако не можете да създадете сайт в KompoZer, която наистина се борят с DW. Но трябва да се запознаят с HTML и CSS за да направим нещата по-лесни. Много лесно. Особено, когато се кандидатства за помощ. PS допринесете е за случая, когато една дизайнера изгражда страници и друг персонал редактиране на съдържанието, обикновено офис персонал Просто пишете в нещата. Или хора от различни отдели редактирате своите собствени секция на сайта. СПС Избягвайте много стари версии на DW като DW3 (Имам копие себе си). Тя създава лош код, който може да бъде трудно да се актуализира на ръка. И това е малка представа за това как да се покажат плувки, за разлика от KompoZer. |
|
| |||
| |||
| Благодаря д-р Джон и какво ви казват прави добро чувство. |
|
| |||
| |||
| Im complety с д-р Джон, когато става въпрос за вземане на Dreamweaver само лесни неща за вас, но не го? Когато започнах създават уеб страници с Dreamweaver Бях използвате HTML редактор + разделянето на екрана, за да добавите div тагове и трапезни обекти директно в страницата. Това Dreamweaver didn't както тя добавя много ontop код на всеки друг, докато нейната голяма бъркотия. Имах няколко clasess в ред, като например <p class="bold"> <p class="italic"> съдържание </ P> това не ме моля, като на моменти той използвал div1 или div2 (не сигурен защо). Когато след това четете чрез код (и especialy ако учите) тя ти дава много лоша идея за това как скрипт е да търсите и работа. Моят съвет, ако учите използвате Notepad + + лесно за използване и ви позволява да prieview какво направих (да можеш да направиш, че все пак с Notepad, но тя отнема по-малко време), той също има скрипт фиксират и можете да изберете езика, който са wrighting в + това е доста feiw кръпка даунлоуд. Надявам се, че се връзва. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използвам Dreamweaver, намери много лесно
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Избор на редактора зависи от някои фактори ... как ли да код или дизайн, какво е вашето ниво на квалификация, какво е вашето бюджет за закупуване на платени редактори ... др Ето някои редактори Adobe Dreamweaver Водоустойчива PHPEdit NuSphere PHPEd Notepad + + Editpro + + Comodo Editor Zend Editor Търсене във вашите редактор от тук http://www.php-editors.com/ според вашите изисквания.
__________________ Jinnat Ul Хасан SEO блог - Как да достигне # 1 в Google Любовта Gadgets! Проверете Последни Gadgets Свободно уебсайтове SEO Преглед |