![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem řekl, potřebuju html editor změnit součástí mé stránky stránky. Slyšel jsem o některých, jako je Dreamweaver, ale viděli jiní jen pár kilo někteří tvrdí, že jsou stejně dobré jako drahé dělá software ..... Velmi matoucí! I dont chtějí stavět stránky prostě moje malá částka editaci ........ potřebuji Dreamweaver ???.... Jsou jiní až poąkrábat ???..... Mohu dostat do s jedním z těchto levných ty z eBay za to, co chci dělat ??..... Jakákoliv doporučení? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crimson Editor je skvělý jen číslo, není WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná byste se podívat na Adobe Přispět http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT Je dobré, kdyby vše, co potřebujete udělat, je aktualizovat. Proč ne požádat osoba, která nemá vlastní webové stránky, co doporučuje?
|
| |||
| |||
| Jsou-li všechny, které chcete upravit, je text, můžete použít libovolný textový editor. TextPad je dobrá, jako je program Poznámkový blok + + Také vás náhled, co máte udělat. Pokud nejste plánovací o něco složitější, že měnící se slovy, nebo přidáním nového odstavce, nemusíte stav software jako Dreamweaver. VUT Za žádných okolností používat FrontPage, je to hrozný html editor. PS Ano, všechny ostatní html editory jsou až na to, pokud by se ten druh, který říká, "prostě přetáhnout" nebo "stačí kliknout a typu" Ty ty používat spoustu absolutní polohy, která vám nečekané problémy. Také nikdy nepoužívejte nic, říká, že je možné "také uložit jako html", jak bývají tyto program pro konverzi z jiného formátu do html a udělat nepořádek z tého ecode. EG Word, Excel, zveřejňovat jakékoliv ploše a podobně je třeba se vyhnout, jako mor. |
|
| |||
| |||
| Díky všem. Dnes se podíváme na obsah, který vás doporučil a nakonec se podíváme na Dreamweaver na eBay. Myšlenka vytvořit vlastní stránky snadno s Dreamweaver opravdu odvolání se mi ale, proč 3 různé verze stejnou věc? a proč všichni říkají studentské verze? a který z nich by profesionální použití na jejich webové stránky? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver byla pravidelně aktualizována v průběhu let, takže si můžete být svědky verze z různých let, kdy se jméno změnilo nepatrně. Nejnovější verze je nyní značkové zůstali jako kupovali Macromedia. Studentská verze je pro studenty na školách, tak jim software za rozumné ceny a dostanete je zahnutý na něj, takže doufejme, že perseude zaměstnavatel na nákup softwaru, že již víte, jak ji použít. Studentské verze většiny software nejsou zredukovat verzí, ale často jim chybí tištěný manuál. A profesionální použití jakékoli verzi (ale novější verze jsou samozřejmě lepší), jako software nedělá dobré stránky, profesionální dobré mysli, zkušenosti, dovednosti, znalosti a vhled dělá. Můžu stejné webové stránky s Dreamweaver nebo TextPad nebo Poznámkový blok + + (a často používají buď jednu jejich editace). Drahý software nebude vám web designer - přítel právě udělal své vlastní stránky v DW a to není moc dobrá, tak pro příklad. Drahý software, je právě pro vás jednodušší udělat. Být vědomi toho, že někteří inzerenti na eBay se snaží prodat vám KompoZer (ale říkají, že CompoZer), který je zdarma WYSIWYG balíček, který je k dispozici od www.kompozer.net To je snadné použití, stejně. A zdarma. Pokud nemůžete stavět lokalitu KompoZer, který byste opravdu boj s DW. Ale měli byste se dozvěděli o HTML a CSS, aby to usnadnili. Mnohem jednodušší. Zvlášť, když jste přišel požádat o pomoc. PS Přispět je pro případ, kdy návrhář staví stránek a ostatních zaměstnanců upravovat obsah, a to obvykle jen zaměstnanci úřadu psát do věci. Nebo lidé z různých útvarů editovat jejich vlastní sekci webu. PPS Vyhněte opravdu staré verze DW rád DW3 (Mám kopii sám). To vytváří špatný kód, který lze těžko aktualizovat ručně. A má malou představu o tom, jak zobrazit plave, na rozdíl od KompoZer. |
|
| |||
| |||
| Díky Dr. John, a co vy na to dává dobrý smysl. |
|
| |||
| |||
| Im complety s Dr. John když přijde na Dreamweaver jen aby to jednoduché, ale pro vás to? Když jsem začal vytvářet webové stránky pomocí Dreamweaver jsem pomocí HTML editor + rozdělené obrazovce, tak jsem mohla přidat div tagů a stolní objekty přímo do stránky. To Dreamweaver didnt jakoby přidává spoustu kód ontop sebe až do jeho velký nepořádek. Měl jsem několik clasess za sebou jako <p class="bold"> <p class="italic"> obsah </ p> k tomu nedošlo mi, prosím, jak v době ji použili div1 nebo div2 (Nejsem si jistý proč). Když pak číst pomocí kódu (a především, pokud vaše učení) je vám velmi špatný nápad, jak skript je určen na vzhled a práci. Moje rada, pokud vaše učení používat notepad + + je snadné použití a nechá vás prieview, co jste udělal (ano můžete to udělat tak jako tak se notepadu, ale to trvá kratší dobu), že má také opravit skript a můžete si vybrat jazyk, který jste v wrighting + je docela feiw náplast BitTorrent. Doufám, že i smysl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver i použití, je velmi snadné najít
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Výběr editoru závisí na některé faktory, ... Jak se vám líbí na kód nebo vzhled, jaký je váš dovednosti, jaký je váš rozpočet na nákup placených redaktorů ... atd. Zde jsou některé editory Adobe Dreamweaver Nepromokavé PHPEdit NuSphere PHPEd Notepad + + Editpro + + Comodo Editor Zend Editor Vyhledávání editor odtud http://www.php-editors.com/ dle Vašich požadavků.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak jsem dosah # 1 v Google Love Gadgets! Podívejte se na nejnovější Gadgets Bezplatná aktualizace webových stránek SEO |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HTML v TextEdit, nefunguje | Windwalker55 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 1. červen 2009 02:13 |
| Flash & Html webových stránek Nápověda | harryc | Web Design, hosting & SEO | 3 | 9. ledna 2009 06:49 |
| HTML Webdesign <div> značku? | Ryan C | Web Design, hosting & SEO | 4 | 5 ledna 2009 07:17 |
| Otázka o html | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20 června 2008 13:58 |
| Html pomohou s formuláři. | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 19. únor 2008 16:12 |
| Thread Nástroje | |
| |