μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

HTML Editors

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 14:17
Ομάδα Δωρητών

Default HTML Editors

Μου είπαν Χρειάζομαι html editor να τροποποιήσει μέρος μου ιστοσελίδες σελίδες.

Έχω ακούσει για κάποια όπως το Dreamweaver, αλλά άλλοι έχουν δει για λίγα μόλις μερικές λίρες που ισχυρίζεται ότι είναι εξίσου καλή με την καθιστά ακριβό λογισμικού ..... Πολύ σύγχυση!!

I dont θέλουν να δημιουργήσουν δικτυακούς τόπους κάντε μου μικρή ποσότητα επεξεργασίας ........ χρειάζομαι Dreamweaver ???.... Οι άλλοι μέχρι και το μηδέν ???..... Μπορώ να πάρω από με ένα από αυτά τα φτηνά αυτά off ebay για το τι θέλω να κάνω ??..... Κάθε συστάσεις;;;

Ευχαριστώ
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 14:26
Διαχειριστής Ομάδα

Default HTML Editors

Crimson Editor είναι μεγάλη για λίγο κώδικα, δεν είναι WYSIWYG.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 15:55
Συντονιστής Ομάδας

Default HTML Editors

Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το Adobe Συμβολή

http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT

Είναι καλό, αν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε.

Γιατί να μην ζητήσει από το πρόσωπο που έχει κατασκευάσει την ιστοσελίδα τι συνιστά;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 16:21
Μέλος Ομάδα

Default HTML Editors

Αν όλα που θέλετε να επεξεργαστείτε το κείμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.
TextPad είναι καλό, όπως είναι το Notepad + +
Επίσης, σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση όσα κάνατε.

Εάν δεν είστε σχεδιασμού για κάτι πιο πολύπλοκο που αλλάζει τις λέξεις, ή την προσθήκη νέας παραγράφου, δεν χρειάζεται επίπεδο της τεχνολογίας λογισμικού όπως το Dreamweaver.

ΑΛΛΑ
Σε καμία περίπτωση δεν χρήση FrontPage, είναι μια τρομερή html editor.

PS Ναι, όλα τα άλλα html συντάκτες είναι μέχρι αυτή, αν δεν είναι το είδος που λέει "μόνο drag and drop" ή "κάντε κλικ και τύπου" οι τελευταίες παρτίδες χρήση της απόλυτης θέσης, η οποία μπορεί να σας δώσει απροσδόκητων προβλημάτων. Επίσης, δεν χρησιμοποιούν ποτέ τίποτα που να λέει ότι μπορεί ", όπως επίσης να αποθηκεύσετε html", όπως αυτές τείνουν να μετατρέψουν το πρόγραμμα από κάποια άλλα σε μορφή html και κάνουν χάλια του ο ecode. Π.χ. το Word, Excel, δημοσιεύει κάθε επιφάνεια εργασίας και τα παρόμοια πρέπει να αποφεύγεται όπως η πανώλη.
Old 10 Γενάρη 2008, 13:52
Ομάδα Δωρητών

Default HTML Editors

Ευχαριστώ όλους.

Σήμερα ήταν κοιτάζοντας το υλικό που σας συνέστησε και κατέληξε να κοιτάζετε Dreamweaver για ebay.

Ιδέα του κάνει το δικό μου τόπους εύκολα με Dreamweaver προσφυγές πραγματικά για μένα, αλλά γιατί 3 διαφορετικές εκδόσεις του το ίδιο πράγμα;; και γιατί όλοι λένε φοιτητής έκδοση;; και ποια θα ήταν μία επαγγελματική χρήση να τους ιστοτόπους;;
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 03:19
Μέλος Ομάδα

Default HTML Editors

Dreamweaver έχει ενημερωθεί τακτικά κατά τη διάρκεια των ετών, έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν διαφορετικές εκδοχές από χρόνια, όταν το όνομα άλλαξε ελαφρά. Η τελευταία έκδοση είναι πλέον επώνυμα κατοικία που αγόρασε την Macromedia.

Φοιτητικές εκδόσεις είναι για τους μαθητές στα κολέγια, μέχρι να τους το λογισμικό σε λογικές τιμές και να τους κάπνισμα σε αυτό, οπότε ευελπιστούμε perseude ένας εργοδότης για να αγοράσει το λογισμικό που ήδη γνωρίζει πώς να τις χρησιμοποιεί. Φοιτητικές εκδόσεις του λογισμικού δεν είναι πλέον cutdown εκδόσεις, αλλά συχνά η έλλειψη ένα τυπωμένο εγχειρίδιο.

Ένας επαγγελματίας χρησιμοποιεί οποιαδήποτε έκδοση (αν και νεότερες εκδόσεις, προφανώς, είναι καλύτερα), όπως το λογισμικό δεν κάνει καλό ιστοσελίδες, μια επαγγελματική καλό μυαλό, την εμπειρία, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αντίληψη αυτή. Μπορώ να κάνω την ίδια ιστοσελίδα με το Dreamweaver ή TextPad ή Notepad + + (και συχνά χρησιμοποιεί είτε για να επεξεργαστείτε τους). Ακριβά λογισμικό δεν θα σας web designer - ένα φίλο έκανε απλώς τη δική του ιστοσελίδα στο DW και δεν είναι πολύ καλή σε όλα, για παράδειγμα. Ακριβά λογισμικού μόνο καθιστά πιο εύκολο για εσάς να το κάνετε.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένοι διαφημιστές eBay προσπαθούν να σας πουλήσουν KompoZer (αλλά το λένε CompoZer), η οποία είναι μια ελεύθερη WYSIWYG πακέτο, διαθέσιμο από www.kompozer.net Αυτό είναι εύκολα στη χρήση τους. Και δωρεάν. Εάν δεν μπορείτε να οικοδομήσουμε μια τοποθεσία στο KompoZer, έχετε πραγματικά αγώνα με την DW.
Αλλά θα πρέπει να μάθουν για html και css για να κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Πολύ πιο εύκολο. Ειδικά όταν έρχονται ζητώντας βοήθεια.

PS είναι η συμβολή για την περίπτωση που ο σχεδιαστής σελίδων βασίζεται και το λοιπό προσωπικό να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο, συνήθως προσωπικού γραφείου πληκτρολογώντας απλά πράγματα. Ή άτομα που ανήκουν σε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες επεξεργαστείτε το δικό τους τμήμα του site.

ΜΑΔ Αποφύγετε πραγματικά παλιές εκδόσεις του DW όπως DW3 (έχω και εγώ ένα αντίγραφο). Δημιουργεί κακό κώδικα που μπορεί να είναι δύσκολο να ενημερώσετε με το χέρι. Και αυτό έχει μικρή ιδέα σχετικά με τον τρόπο για την απεικόνιση πλωτήρες, σε αντίθεση με KompoZer.
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 05:09
Ομάδα Δωρητών

Default HTML Editors

Ευχαριστώ τον Δρ Ιωάννη και αυτό που λέτε νόημα.
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 11:20
Μέλος Ομάδα

Default HTML Editors

Im complety με τον Dr John, όταν πρόκειται για Dreamweaver μόνο να γίνουν τα πράγματα εύκολα για σας, αλλά έτσι;
όταν άρχισα τη δημιουργία ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν Dreamweaver ήμουν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML + της διαίρεσης της οθόνης έτσι θα μπορούσε να προσθέσει div ετικετών και πίνακα αντικειμένων απευθείας στην σελίδα. Αυτό το Dreamweaver didn't επιθυμούσατε όπως προσθέτει πολλά κωδικό ontop από την άλλη μέχρι το μεγάλο μπέρδεμα.

Είχα πολλούς clasess στη σειρά, όπως
<p class="bold"> <p class="italic"> περιεχόμενο </ p>

αυτό δεν μου παρακαλούμε όπως κατά καιρούς χρησιμοποίησε το div1 ή το div2 (δεν σίγουρος γιατί).

Όταν στη συνέχεια, διαβάστε με τον κωδικό (και αν σας especialy μάθησης) που σας δίνει μια πολύ κακή ιδέα για το πόσο το σενάριο είναι να εξετάσουμε και το έργο του.

Η συμβουλή μου, αν σας μάθησης χρήση notepad + + είναι εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να prieview τι έχετε κάνει (ναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό με το σημειωματάριο, αλλά ούτως ή άλλως να χρειαστεί λιγότερο χρόνο) έχει επίσης script καθορίζει και μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που έχετε στο wrighting + έχει ένα αρκετά feiw εμπλάστρου λήψεις.

Hope i λογικό.
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 11:55
Ομάδα Δωρητών

Default HTML Editors

i χρήση Dreamweaver, το βρίσκω πολύ εύκολη

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 13:43
Ομάδα Δωρητών

Default HTML Editors

Η επιλογή επεξεργαστή εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες ... πώς θέλετε να κωδικού ή σχεδιασμού, τι το επίπεδο δεξιοτήτων, τι ο προϋπολογισμός σας για την αγορά καταβάλλεται συντάκτες ... κλπ.

Εδώ είναι μερικές συντάκτες

Adobe Dreamweaver
Waterproof PHPEdit
NuSphere
PHPEd
Notepad + +
Editpro + +
Comodo Editor
Zend Editor

Αναζήτηση συντάκτη σας από εδώ http://www.php-editors.com/ σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HTML σε TextEdit, δεν λειτουργεί Windwalker55 Web Design, Hosting & SEO 0 1 Ιουν 2009 02:13
Flash & Website Html Βοήθεια harryc Web Design, Hosting & SEO 3 9 Ιαν 2009 06:49
HTML Webdesign <DIV> ετικέτας; Ryan C Web Design, Hosting & SEO 4 5η Ιανουαρίου 2009 07:17
Ερώτηση σχετικά με html oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 20 Ιουν 2008 13:58
Βοήθεια HTML με μορφή. oobrokensilence Web Design, Hosting & SEO 5 19 Φεβ 2008 16:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.