kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

HTML-szerkesztő

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2008, 14:17
Donor Group

Én mondtam Kell egy HTML-szerkesztő változtat része a honlapok oldalain.

Hallottam valami hasonló Dreamweaver, de láttam a többiek csak pár kiló mintegy azt állítva, hogy ők is ugyanolyan jó, mint a drága teszi szoftver ..... Nagyon zavaró!

I dont akar építeni honlapok nem csak az én kis mennyiségű editing ........ Muszáj Dreamweaver ???.... vannak a többiek a semmiből ???..... Hozzájuthatok által az egyik ilyen olcsó is le eBay, amit csinálni akarok ??..... minden ajánlást???

Köszönöm
Old Január 9, 2008, 14:26
Administrator Group

Crimson Editor nagy csak a kódot, akkor nem WYSIWYG.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 9, 2008, 15:55
Moderátor Csoport

Azért nézd meg az Adobe Contribute

http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT

Jó, ha minden, amit tennie kell a frissítés.

Miért nem kérik a személy, aki felépítette a honlapon, mit ajánl?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 9, 2008, 16:21
Csoport tagja

Ha az összes kívánt szerkeszteni a szöveget, akkor használja a szövegszerkesztő.
TextPad jó, mint a Notepad + +
Azt is let you preview mit tenni.

Ha nem tervezi, hogy valami változik az összetett szavak, vagy hogy egy új bekezdést, akkor nem kell state of the art szoftverek, mint a Dreamweaver.

BUT
Semmilyen körülmények között nem használja a FrontPage, ez egy szörnyű HTML szerkesztő.

PS Igen, minden más HTML szerkesztő van hozzá, ha azok nem az a fajta, hogy azt mondja, "just drag and drop", vagy "csak kattints és típusa" Ezek közül sok használja abszolút helymeghatározás, amelyek segítségével váratlan problémák. Soha ne használja is azt mondja, hogy bármit is "Mentés html" mivel ezek a programok általában átváltani valami más formátum a HTML és csinál a th ecode. EG Word, Excel, az asztali és a hasonló közzé kell kerülni, mint a pestis.
Old Január 10, 2008, 13:52
Donor Group

Köszönet minden.

Ma kerestem az, amit ajánlott, és végül nézett Dreamweaver on eBay.

Elképzelést, hogy a saját honlapok könnyen Dreamweaver valóban fellebbez nekem, de miért 3 különböző változatai és ugyanaz? és miért mondja minden hallgató változat? és melyik lenne a Szakmai használja, hogy honlapok?
Old Január 11, 2008, 03:19
Csoport tagja

Dreamweaver már rendszeresen frissíteni az évek során, így lehet látni a különböző változatok évekre, amikor a neve változott egy kicsit. A legújabb verzió már márkás Abode ahogy megvette a Macromedia.

Student változatok a hallgatók a főiskola, így nekik szoftver reális áron, és kérni őket, hajlott rá, így remélhetőleg perseude a munkáltató vásárolni a szoftvert, hogy már tudja, hogyan kell használni. Student változatok legtöbb szoftver nem cutdown változata, de gyakran hiányzik a nyomtatott kézikönyv.

A professzionális felhasználásra bármely változat (bár újabb verziók természetesen jobb), mint a szoftver nem jó honlapok, szakmai jó szem előtt, a tapasztalatok, a szakértelem, a tudás és betekintést tesz. Tudom, hogy a honlap a Dreamweaver vagy TextPad vagy Notepad + + (és gyakran használja az egyik vagy szerkeszteni őket). Drága szoftver nem fog neked egy web-designer - egy barátom nemrég végzett saját honlapján DW és ez nem minden nagyon jó, például. Drága szoftver csak megkönnyíti az Ön számára, hogy igen.

Legyen tisztában azzal, hogy egyes hirdetők az eBay megpróbálják eladni Önnek KompoZer (de hívják CompoZer), amely egy ingyenes WYSIWYG csomag elérhető www.kompozer.net Ez a könnyen kezelhető is. És ingyenes. Ha nem tudsz építeni egy telket KompoZer, akkor tényleg küzdenek DW.
De azt kell megtudni HTML és CSS-t, hogy a dolgok könnyebb. Sokkal könnyebb. Különösen akkor, mikor jössz kérnek segítséget.

PS közreműködhetne az esetben, ha a tervező épül oldalak és egyéb alkalmazottak szerkesztheti a tartalmat, a hivatali alkalmazottak általában csak gépelni cucc. Vagy az emberek különböző egységei szerkeszteni a saját szakaszán az oldalt.

PPS Kerülje nagyon régi változatai, mint a DW DW3 (Van egy példányát magam.) Teremt, rossz kód, amely lehet, hogy kemény kézzel frissítés. És ez a kis ötlet, hogy hogyan lehet megjeleníteni lebeg, ellentétben KompoZer.
Old Január 11, 2008, 05:09
Donor Group

Köszönet Dr. John és mit tesz a jó értelemben mondom.
Old Február 7, 2008, 11:20
Csoport tagja

Im complety Dr. John, amikor a Dreamweaver, hogy csak könnyű dolog, de neked ugye?
Amikor elkezdtem létrehozása weboldalak segítségével Dreamweaver voltam a HTML szerkesztő + az osztott képernyős így add div tags és asztali tárgyak, közvetlenül az oldalt. Ez didnt Dreamweaver, mint ahogy azt hozzáteszi, rengeteg kód ontop egymástól, amíg a nagy rendetlenség.

Már több clasess a sorban, mint a
<p class="bold"> <p class="italic"> tartalom </ p>

ez nem tetszett nekem, mint ez alkalommal használta a div1 vagy div2 (nem biztos, hogy miért).

Ha majd olvassa el a kódot (és especialy, ha a tanulás), hogy ad egy nagyon rossz ötlet, hogy a szkript azt jelentette, hogy vizsgálja meg és a munka.

Azt tanácsolom, ha a tanulásra használja a notepad + +, hogy könnyen kezelhető és segítségével prieview mit tettem (igen, meg tudod csinálni, hogy az egyébként a notepad, de kevesebb idő szerint) azt is rögzíti, és script segítségével választja ki a nyelvet, amit a wrighting + van elég feiw patch letöltése.

Remélem készült értelme.
Old Február 7, 2008, 11:55
Donor Group

I use Dreamweaver, nagyon könnyű megtalálni

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Február 8, 2008, 13:43
Donor Group

Choosing szerkesztő függ néhány tényező ... Hogy tetszik a kódot vagy a design, mi a képzettségi szint, mi a költségvetésből fizetett felvásárlási szerkesztőknek ... stb

Itt van néhány szerkesztőknek

Adobe Dreamweaver
Vízálló PHPEdit
NuSphere
PHPEd
Notepad + +
Editpro + +
Comodo szerkesztő
Zend Editor

Keressen szerkesztő innen http://www.php-editors.com/ az Ön által támasztott követelményeknek.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.