פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

מערכת ה-HTML

Reply

שרשרת כלים
Old 9 ינואר 2008, 14:17
קבוצת תורמים

Default מערכת ה-HTML

אמרו לי שאני צריך עורך HTML לשנות את אתרי האינטרנט של חלק דפים.

שמעתי כ כמו Dreamweaver, אבל ראית אחרים רק כמה קילו כמה בטענה שהם רק טוב כמו יקר עושה את התוכנה ..... מאוד מבלבל!

Dont אני רוצה לבנות אתרים קטנים פשוט לעשות את הסכום של עורך ........ אני צריך Dreamweaver ???.... האם האחרים עד שריטה ???..... אפשר להסתדר עם אחד כזה זול אלו מחוץ eBay על מה אני רוצה לעשות את כל ההמלצות ??.....?

תודה
Old 9 ינואר 2008, 14:26
מנהל קבוצת

Default מערכת ה-HTML

פיקס עורך פשוט נהדר עבור קוד, זה לא WYSIWYG.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 ינואר 2008, 15:55
מנהל קבוצת

Default מערכת ה-HTML

אולי אתה רוצה להסתכל Adobe תרום

http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT

זה טוב אם כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעדכן.

למה לא לשאול את מי יש בנו את האתר מה שהוא ממליץ?

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 9 ינואר 2008, 16:21
חבר קבוצת

Default מערכת ה-HTML

אם כל מה שאתם רוצים לערוך את הטקסט, אתה יכול להשתמש בעורך טקסט כלשהו.
TextPad הוא טוב, כמו 'פנקס רשימות + +
הם גם נותנים לך תצוגה מקדימה של מה יש לך לעשות.

אם אתה לא מתכננת שום דבר יותר מורכב, כי שינוי המילים, או הוספת סעיף חדש, אינך צריך המדינה של אמנות תוכנה כמו dreamweaver.

אבל
בשום פנים ואופן להשתמש ב-FrontPage, זהו איום עורך HTML.

נ.ב. כן, כל האחרים הם עורכי ה-HTML שהוא מסוגל לעשות זאת, אלא אם הם מהווים את סדר שאומר "פשוט גרור ושחרר" או "רק לחץ והקלד" אלה להשתמש הרבה מוחלט מיקום, אשר יכול לתת לך לא צפויות בעיות. כמו כן לעולם לא להשתמש אומר כלום כי הוא יכול "לשמור גם כ-HTML" כמו אלו תוכנית נוטים להמיר מכמה אחרים לתוך תבנית HTML ולעשות בלאגן של ה ecode. EG-Word, Excel, לפרסם בכל שולחן עבודה וכדומה יש להימנע כמו מגפה.
Old 10 ינואר 2008, 13:52
קבוצת תורמים

Default מערכת ה-HTML

תודה לכל.

היום היה מסתכל על דברים שאתה מומלץ ושהסתיימו למעלה מסתכל Dreamweaver ב eBay.

הרעיון של הפיכת אתרים שלי בקלות עם Dreamweaver ממש מושך אותי אבל למה 3 גרסאות שונות של אותו דבר?? ומדוע הם עושים כל סטודנט גירסה לומר?? ואשר אחד לא א proffesional להשתמש כדי להפוך את אתרי האינטרנט??
Old 11 ינואר 2008, 03:19
חבר קבוצת

Default מערכת ה-HTML

Dreamweaver יעודכן באופן קבוע לאורך השנים, כך שאתה עשוי לראות גרסאות שונות של שנים, כאשר שם שונה במקצת. הגרסה האחרונה היא כיום למותג Abode כפי שהם קנו את Macromedia.

סטודנטים גירסאות מיועדות סטודנטים במכללות, כדי לתת להם בתוכנת מחירים סבירים ולקבל אותם לכוד על זה, אז אני מקווה שהם perseude של המעסיק לרכוש את התוכנה כי הם כבר יודעים איך להשתמש בו. סטודנטים של רוב גירסאות תוכנה הם לא הגירסאות cutdown, אך לעתים קרובות על היעדר מודפס ידני.

מקצועי משתמש בכל גירסה (אם כי מאוחר יותר גרסאות טובות יותר הם כמובן), כאשר התוכנה לא עושה טוב אתרי אינטרנט, מקצועי טוב דעתך, ניסיון, מיומנות, ידע התובנה עושה. אני יכול לעשות את אותו אתר אינטרנט עם Dreamweaver או TextPad או פנקס רשימות + + (או משתמש לעיתים קרובות כדי לערוך או אחד מהם). תוכנת יקר לא יהפכו אותך מעצב אינטרנט - חבר יש רק לעשות את שלו לאתר DW וזה לא טוב בכלל, למשל. יקר התוכנה פשוט עושה את זה יותר קל לך לעשות.

זכור כי מפרסמים מסוימים ב eBay מנסים למכור לך KompoZer (אבל הם קוראים לזה CompoZer), שהוא ללא תשלום חבילת WYSIWYG, כניסה מ www.kompozer.net זה קל לשימוש גם כן. ובחינם. אם אתה לא יכול לבנות אתר KompoZer, היית באמת המאבק עם DW.
אבל אתה צריך ללמוד על HTML ו CSS כדי להקל. הרבה יותר קל. במיוחד כאשר אתה בא לבקש עזרה.

נ.ב. תרום מיועד למקרה בו מעצב בונה בדפים אחרים צוות לערוך את התוכן, בדרך כלל צוות המשרד פשוט להקליד דברים. או אנשים ממספר מחלקות שונות משלהם עריכת מקטע של האתר.

הימנע PPS באמת גירסאות ישנות של DW כמו DW3 (אני כבר יש להעתיק את עצמי). קוד זה יוצר רע שיכול להיות קשה לעדכן ידנית. בנוסף, יש לו מעט מושג על אופן התצוגה floats, בניגוד KompoZer.
Old 11 ינואר 2008, 05:09
קבוצת תורמים

Default מערכת ה-HTML

תודה ד"ר ג 'ון, מה אתה אומר עושה תחושה טובה.
Old 7 פבואר 2008, 11:20
חבר קבוצת

Default מערכת ה-HTML

Im complety עם ד"ר ג 'ון כאשר מדובר רק Dreamweaver לבצע דברים פשוטים עבורך אבל עושים את זה?
כאשר התחלתי ליצור דפי אינטרנט באמצעות Dreamweaver שאני באמצעות עורך HTML + לפצל את המסך כך אני יכול להוסיף תגים div וטבלה אובייקטים ישירות אל הדף. זה כמו Dreamweaver didn't כפי שהיא מוסיפה הרבה קוד ontop של אחד את השני עד שלה גדול בלגן.

היו לי מספר clasess ב שורה כמו
<p class="bold"> <p class="italic"> תוכן </ P>

זה לא נא לי לפעמים זה השתמשו div1 או div2 (לא יודעת למה).

לאחר מכן, כאשר אתה לקרוא באמצעות קוד (וגם אם especialy למידה) זה נותן לך רעיון רע מאוד את התסריט של איך הוא אמור להיראות ולעבוד.

העצה שלי, אם להשתמש למידה Notepad + + קל להשתמש ו מאפשר לך prieview יש לך מה לעשות (כן אתה יכול לעשות את זה עם פנקס רשימות אבל בכל זאת זה לוקח פחות זמן) כמו כן, יש לתקן את הסקריפט ואתה יכול לבחור את השפה שבה אתה wrighting ב + יש לו חתיכת feiw התיקון הורדות.

אני מקווה שנעשה מובן.
Old 7 פבואר 2008, 11:55
קבוצת תורמים

Default מערכת ה-HTML

אני משתמש ב Dreamweaver, קל מאוד למצוא את זה

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 8 פבואר 2008, 13:43
קבוצת תורמים

Default מערכת ה-HTML

בחירת העורך תלוי בכמה גורמים ... איך אתה רוצה קוד או עיצוב, מה ברמת הכישורים שלך, מה התקציב שלך קונה שילם עבור עורכי ... וכו '

הנה כמה עורכי

Adobe Dreamweaver
אטימות PHPEdit
NuSphere
PHPEd
פנקס רשימות + +
Editpro + +
עורך Comodo
עורך Zend

חפש את עורך מכאן http://www.php-editors.com/ לפי הדרישות שלך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
TextEdit ב-HTML, לא עובד Windwalker55 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 0 ב -1 יוני 2009 02:13
Flash & Html האתר עזרה harryc עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 9th ינואר 2009 06:49
Webdesign <div> תג ה-HTML? ראיין C עיצוב אתרים, אירוח & SEO 4 ה -5 בחודש ינואר 2009 07:17
שאלה לגבי ה-HTML oobrokensilence עיצוב אתרים, אירוח & SEO 5 20 יוני 2008 13:58
עם טופס HTML Help. oobrokensilence עיצוב אתרים, אירוח & SEO 5 19th פברואר 2008 16:12
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.