![]() |
|
| |||
| |||
| אמרו לי שאני צריך עורך HTML לשנות את אתרי האינטרנט של חלק דפים. שמעתי כ כמו Dreamweaver, אבל ראית אחרים רק כמה קילו כמה בטענה שהם רק טוב כמו יקר עושה את התוכנה ..... מאוד מבלבל! Dont אני רוצה לבנות אתרים קטנים פשוט לעשות את הסכום של עורך ........ אני צריך Dreamweaver ???.... האם האחרים עד שריטה ???..... אפשר להסתדר עם אחד כזה זול אלו מחוץ eBay על מה אני רוצה לעשות את כל ההמלצות ??.....? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פיקס עורך פשוט נהדר עבור קוד, זה לא WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי אתה רוצה להסתכל Adobe תרום http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT זה טוב אם כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעדכן. למה לא לשאול את מי יש בנו את האתר מה שהוא ממליץ?
|
| |||
| |||
| אם כל מה שאתם רוצים לערוך את הטקסט, אתה יכול להשתמש בעורך טקסט כלשהו. TextPad הוא טוב, כמו 'פנקס רשימות + + הם גם נותנים לך תצוגה מקדימה של מה יש לך לעשות. אם אתה לא מתכננת שום דבר יותר מורכב, כי שינוי המילים, או הוספת סעיף חדש, אינך צריך המדינה של אמנות תוכנה כמו dreamweaver. אבל בשום פנים ואופן להשתמש ב-FrontPage, זהו איום עורך HTML. נ.ב. כן, כל האחרים הם עורכי ה-HTML שהוא מסוגל לעשות זאת, אלא אם הם מהווים את סדר שאומר "פשוט גרור ושחרר" או "רק לחץ והקלד" אלה להשתמש הרבה מוחלט מיקום, אשר יכול לתת לך לא צפויות בעיות. כמו כן לעולם לא להשתמש אומר כלום כי הוא יכול "לשמור גם כ-HTML" כמו אלו תוכנית נוטים להמיר מכמה אחרים לתוך תבנית HTML ולעשות בלאגן של ה ecode. EG-Word, Excel, לפרסם בכל שולחן עבודה וכדומה יש להימנע כמו מגפה. |
|
| |||
| |||
| תודה לכל. היום היה מסתכל על דברים שאתה מומלץ ושהסתיימו למעלה מסתכל Dreamweaver ב eBay. הרעיון של הפיכת אתרים שלי בקלות עם Dreamweaver ממש מושך אותי אבל למה 3 גרסאות שונות של אותו דבר?? ומדוע הם עושים כל סטודנט גירסה לומר?? ואשר אחד לא א proffesional להשתמש כדי להפוך את אתרי האינטרנט?? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver יעודכן באופן קבוע לאורך השנים, כך שאתה עשוי לראות גרסאות שונות של שנים, כאשר שם שונה במקצת. הגרסה האחרונה היא כיום למותג Abode כפי שהם קנו את Macromedia. סטודנטים גירסאות מיועדות סטודנטים במכללות, כדי לתת להם בתוכנת מחירים סבירים ולקבל אותם לכוד על זה, אז אני מקווה שהם perseude של המעסיק לרכוש את התוכנה כי הם כבר יודעים איך להשתמש בו. סטודנטים של רוב גירסאות תוכנה הם לא הגירסאות cutdown, אך לעתים קרובות על היעדר מודפס ידני. מקצועי משתמש בכל גירסה (אם כי מאוחר יותר גרסאות טובות יותר הם כמובן), כאשר התוכנה לא עושה טוב אתרי אינטרנט, מקצועי טוב דעתך, ניסיון, מיומנות, ידע התובנה עושה. אני יכול לעשות את אותו אתר אינטרנט עם Dreamweaver או TextPad או פנקס רשימות + + (או משתמש לעיתים קרובות כדי לערוך או אחד מהם). תוכנת יקר לא יהפכו אותך מעצב אינטרנט - חבר יש רק לעשות את שלו לאתר DW וזה לא טוב בכלל, למשל. יקר התוכנה פשוט עושה את זה יותר קל לך לעשות. זכור כי מפרסמים מסוימים ב eBay מנסים למכור לך KompoZer (אבל הם קוראים לזה CompoZer), שהוא ללא תשלום חבילת WYSIWYG, כניסה מ www.kompozer.net זה קל לשימוש גם כן. ובחינם. אם אתה לא יכול לבנות אתר KompoZer, היית באמת המאבק עם DW. אבל אתה צריך ללמוד על HTML ו CSS כדי להקל. הרבה יותר קל. במיוחד כאשר אתה בא לבקש עזרה. נ.ב. תרום מיועד למקרה בו מעצב בונה בדפים אחרים צוות לערוך את התוכן, בדרך כלל צוות המשרד פשוט להקליד דברים. או אנשים ממספר מחלקות שונות משלהם עריכת מקטע של האתר. הימנע PPS באמת גירסאות ישנות של DW כמו DW3 (אני כבר יש להעתיק את עצמי). קוד זה יוצר רע שיכול להיות קשה לעדכן ידנית. בנוסף, יש לו מעט מושג על אופן התצוגה floats, בניגוד KompoZer. |
|
| |||
| |||
| תודה ד"ר ג 'ון, מה אתה אומר עושה תחושה טובה. |
|
| |||
| |||
| Im complety עם ד"ר ג 'ון כאשר מדובר רק Dreamweaver לבצע דברים פשוטים עבורך אבל עושים את זה? כאשר התחלתי ליצור דפי אינטרנט באמצעות Dreamweaver שאני באמצעות עורך HTML + לפצל את המסך כך אני יכול להוסיף תגים div וטבלה אובייקטים ישירות אל הדף. זה כמו Dreamweaver didn't כפי שהיא מוסיפה הרבה קוד ontop של אחד את השני עד שלה גדול בלגן. היו לי מספר clasess ב שורה כמו <p class="bold"> <p class="italic"> תוכן </ P> זה לא נא לי לפעמים זה השתמשו div1 או div2 (לא יודעת למה). לאחר מכן, כאשר אתה לקרוא באמצעות קוד (וגם אם especialy למידה) זה נותן לך רעיון רע מאוד את התסריט של איך הוא אמור להיראות ולעבוד. העצה שלי, אם להשתמש למידה Notepad + + קל להשתמש ו מאפשר לך prieview יש לך מה לעשות (כן אתה יכול לעשות את זה עם פנקס רשימות אבל בכל זאת זה לוקח פחות זמן) כמו כן, יש לתקן את הסקריפט ואתה יכול לבחור את השפה שבה אתה wrighting ב + יש לו חתיכת feiw התיקון הורדות. אני מקווה שנעשה מובן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש ב Dreamweaver, קל מאוד למצוא את זה
|
| |||
| |||
| בחירת העורך תלוי בכמה גורמים ... איך אתה רוצה קוד או עיצוב, מה ברמת הכישורים שלך, מה התקציב שלך קונה שילם עבור עורכי ... וכו ' הנה כמה עורכי Adobe Dreamweaver אטימות PHPEdit NuSphere PHPEd פנקס רשימות + + Editpro + + עורך Comodo עורך Zend חפש את עורך מכאן http://www.php-editors.com/ לפי הדרישות שלך.
__________________ Jinnat Ul חסן SEO בלוג - איך אני מגיע # 1 ב-Google גאדג 'טים אהבה! בדוק את האחרונה, גאדג 'טים ביקורת אתר חינם SEO |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| TextEdit ב-HTML, לא עובד | Windwalker55 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | ב -1 יוני 2009 02:13 |
| Flash & Html האתר עזרה | harryc | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 9th ינואר 2009 06:49 |
| Webdesign <div> תג ה-HTML? | ראיין C | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 4 | ה -5 בחודש ינואר 2009 07:17 |
| שאלה לגבי ה-HTML | oobrokensilence | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 20 יוני 2008 13:58 |
| עם טופס HTML Help. | oobrokensilence | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 19th פברואר 2008 16:12 |
| שרשרת כלים | |
| |