![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu teicis, man ir nepieciešams html redaktoru, lai mainītu daļa no manas mājas lapas. Esmu dzirdējis par kādu, piemēram, Dreamweaver, bet nav redzams citiem, tikai dažas mārciņas daži apgalvo, ka viņi ir tikpat labi, kā dārgu padara programmatūru ..... Ļoti mulsinoši! I dont gribu veidot tīmekļa vietnes tikai mani nedaudz rediģēšanas ........ Vai man ir nepieciešams Dreamweaver ???.... Vai citi līdz skrambu ???..... Vai es varu saņemt ar ar vienu no šiem lēti tiem off ebay, ko es gribu darīt ??..... ieteikumiem? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crimson Editor ir brīnišķīga iespēja tikai kods, nav WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varētu vēlēties apskatīt Adobe Contribute http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT Tas ir labi, ja viss, kas jums jādara, ir update. Kāpēc ne prasīt personai, kura ir izveidojusi tīmekļa vietni, ko viņš iesaka?
|
| |||
| |||
| Ja visi, kuru vēlaties rediģēt, ir teksts, jūs varat izmantot jebkuru teksta redaktoru. TextPad ir labs, kā tas ir Notepad + + Tās arī ļauj jums priekšskatīt, ko tu esi izdarījis. Ja jūs neesat plānošanu kaut ko sarežģītāku, ka, mainot vārdus, vai pievienojot jaunu punktu, jums nav nepieciešams jaunāko programmatūru, piemēram, Dreamweaver. BET Nekādā gadījumā lietot FrontPage, tas ir briesmīgs html redaktors. PS Jā, visi citi html redaktoriem ir līdz ar to, ja vien tie nav kārtošanas, ka saka "tikai vilkt un nomest" vai "vienkārši uzklikšķiniet un tipu" Šos tiem izmanto daudz absolūto pozicionēšanu, kas var sniegt Jums neparedzētas problēmas. Arī NEKAD izmantot jebko, kas saka, ka tā "var arī saglabāt kā html", jo šīs programmas parasti konvertēt no kādu citu formātu html un padarīt haoss Th ecode. EG Word, Excel, visas desktop publicēt un kā ir jāizvairās kā nelaime. |
|
| |||
| |||
| Thanks all. Šodien tika apskatīti stuff jums ieteicama, un beidzās meklē Dreamweaver eBay. Doma padarīt savu vietu viegli Dreamweaver tiešām aicina mani, bet kāpēc 3 dažādas versijas un tas pats? un kāpēc viņi visi saka students versiju? un kāda būtu macību izmantot, lai veiktu savas mājas lapas? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver ir regulāri jāatjaunina pa gadiem, lai jūs varētu redzēt versijas no dažādiem gadiem, kad nosaukums mainīts nedaudz. Pēdējā versija ir tagad zīmolu uzturēšanās vieta, kā tās nopirka Macromedia. Students versijas ir studentiem, koledžu, lai dotu tām programmatūru par saprātīgām cenām un iegūt to līks par to, lai viņi, cerams, perseude devējam iegādāties programmatūru, viņi jau zina, kā izmantot. Student versijas vairums programmatūras nav cutdown versijas, taču bieži trūkst drukātā rokasgrāmatā. Profesionālā izmanto jebkuru versiju (kaut arī vēlāk versijas ir acīmredzami labāks), kā programmatūras nenovērš tīmekļa vietnēm, profesionālā ir labs prāts, pieredze, iemaņas, zināšanas un izpratne dara. Es varu darīt pašā tīmekļa vietnē ar Dreamweaver vai TextPad vai notepad + + (un bieži lietot vai nu vienu, lai tos rediģēt.) Dārga programmatūra NAV jums Web dizaineris - draugam ir tikko savu vietni DW, un tas nav ļoti labi visi, piemēram. Dārgu programmatūru tikai atvieglo jums darīt. Jāapzinās, ka daži eBay reklāmdevējiem mēģina pārdot Jums KompoZer (bet viņi to sauc CompoZer), kas ir brīva WYSIWYG pakete, kas pieejama no www.kompozer.net Tas ir viegli izmantot kā labi. Un bez maksas. Ja Jūs nevarat veidot portāla KompoZer, jūs tiešām cīnās ar DW. Bet jums vajadzētu uzzināt par html un css, lai lietas vienkāršāk. Daudz vieglāk. It sevišķi, ja Jums nākas lūdz palīdzību. PS veicināšana ir gadījums, kad dizainera veidots lapu un citu darbinieku rediģēt saturu, kas parasti ir biroja darbinieki tikai ierakstot stuff. Vai cilvēkiem no vairākiem departamentiem rediģēt savus sadaļā vietā. PPS Izvairieties tiešām veco versiju DW tāpat DW3 (Man kopiju sev). Tas rada sliktu kodu, kas var būt grūti atjaunot ar rokām. Un tai ir vājš priekšstats par to, kā parādīt pludiņiem, atšķirībā KompoZer. |
|
| |||
| |||
| Paldies Dr John un ko jūs sakāt rada labu sajūtu. |
|
| |||
| |||
| Im complety ar Dr John kad runa ir par Dreamweaver tikai to, ka lietas vienkārši jums, bet tas? Kad es sāku WEB lapas, izmantojot Dreamweaver man bija, izmantojot HTML redaktoru + split screen, lai es varētu pievienot div tagus un galda priekšmetiem tieši lapā. Šajā Dreamweaver didn't tāpat kā tas piebilst daudz koda OnTop vienai no otras, līdz tā liels juceklis. Man bija vairāki clasess šajā rindā norāda tādas kā <p class="bold"> <p class="italic"> saturs </ p> tas nenotika, lūdzu, man reizēm tā izmantoja div1 vai div2 (nav pārliecināts, kāpēc). Kad jūs tad iepazīstaties ar kodu (un especialy ja Jūsu mācības) tas dod jums ļoti slikta ideja par to, kā skripts ir domāts izskatīties un strādāt. Manas palīdzības, ja jūsu mācību izmantošanu notepad + + ir viegli izmantot, un ļauj jums prieview ko jūs esat izdarījuši (jā jūs varat darīt, vienalga ar notepad, bet tas aizņem mazāk laika) tai ir arī skriptu noteikt un jūs varat izvēlēties valodu, ka esat wrighting in + tas ir diezgan feiw plāksteris lejupielādes. Ceru, ka es izjūtu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use Dreamweaver, atrast ir ļoti viegli
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Izvēloties redaktors ir atkarīga no dažiem faktoriem, ... kā jūs vēlaties kodu vai konstrukcijas, kādas ir jūsu prasmes līmeni, kāds ir jūsu budžets pērkot maksā redaktoriem ... uc Te ir daži redaktori Adobe Dreamweaver Waterproof PHPEdit NuSphere PHPEd Notepad + + Editpro + + Comodo Editor Zend Editor Meklēt jūsu redaktors no šejienes http://www.php-editors.com/ atbilstoši Jūsu prasībām.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blogs - Kā varu sasniegt # 1 in Google Mīlestība Gadgets! Pārbaudiet Jaunākās sīkrīku Free Website SEO Review |
![]() |
|
| Bookmarks |