![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I-am spus am nevoie de un editor HTML pentru a modifica o parte din site-urile mele de pagini. Am auzit de unii ca Dreamweaver, dar s-au văzut pentru altii doar câteva lire unii susţinând că acestea sunt la fel de bun ca scump face din software-ul ..... foarte confuz!! I dont vreau doar pentru a construi site-uri web-mi fac cantitate mică de editare ........ am nevoie Dreamweaver ???.... Sunt alţii până la zero ???..... pot obţine de către cu una din aceste ieftine cele de pe ebay pentru ceea ce vreau sa fac ??..... Orice recomandări? Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roşu Editor este mare doar pentru cod, nu este WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea să vrea să se uite la Adobe Contribuie http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT Este bine, dacă tot ceea ce trebuie să faceţi este să actualizare. De ce nu cere persoanei care a construit site-ul ce a recomanda?
|
| |||
| |||
| Dacă toate pe care doriţi să o editaţi este textul, puteţi folosi orice editor de text. TextPad este bun, aşa cum este Notepad + + De asemenea, vă permite să previzualizaţi ceea ce ai de facut. Dacă nu sunteţi de planificare pe ceva mai complexe că schimbarea de cuvinte, sau adăugarea unui nou alineat, nu aveţi nevoie de starea de lucruri cum ar fi software-ul Dreamweaver. DAR În nici un caz nu folosi FrontPage, acesta este un editor HTML îngrozitor. PS Da, toate celelalte html editori sunt de pana la acesta, cu excepţia cazului în care sunt la fel pe care scrie "doar să glisaţi şi să fixaţi" sau "trebuie doar să faceţi clic şi de tip" Acestea au o mulţime de utilizare absolut de poziţionare, care poate da probleme neaşteptate. Nu folosiţi nimic de asemenea, că se poate spune că "De asemenea, puteţi salva ca HTML", ca aceste programe au tendinţa de a face conversia de la alte câteva în format html şi de a face o mizerie de-a ecode. EG Word, Excel, orice desktop publică şi aşa ar trebui să fie evitată, ca de ciuma. |
|
| |||
| |||
| Multumesc tuturor. Astăzi a fost uitat la lucruri te recomandă şi a ajuns la Dreamweaver căutaţi pe ebay. Ideea de a face propriul meu site-uri foarte uşor cu Dreamweaver de atac, dar de ce să-mi 3 versiuni diferite de acelaşi lucru?? şi de ce se tot spune student versiune?? şi care s-ar putea folosi o profesionale pentru a face site-urile lor?? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver a fost actualizat în mod regulat pe parcursul anilor, aşa că s-ar putea să fi văzut de la versiuni diferite de ani, în cazul în care numele schimbat uşor. Cea mai recentă versiune de marcă reşedinţă este acum ca au cumparat Macromedia. Student versiuni sunt pentru studenţii de la colegii, asa ca le dau de software la preţuri rezonabile şi de a lua pe ei agatat de ea, astfel încât acestea să sperăm că perseude un angajator pentru a cumpăra un software care au deja ştiu cum să le folosiţi. Student cele mai multe versiuni ale software-ului nu sunt cutdown versiuni, dar de multe ori lipsa imprimat un manual. Un profesionist foloseste orice versiune (cu toate versiunile ulterioare sunt în mod evident, mai bine), ca software-ul nu face bune site-uri web, un profesionist e bine minte, experienţă, aptitudini, cunoştinţe şi înţelegere nu. Eu pot face acelaşi site-ul web cu Dreamweaver sau TextPad sau Notepad + + (şi în mod frecvent de utilizare, fie o să le editaţi). Expensive software-ul nu va face un web designer - un prieten tocmai a făcut propriile site-ul în DW şi nu este foarte bun la toate, de exemplu. Expensive doar software-ul face mai uşor pentru tine să faci. Fiţi conştient de faptul că unele agenţii de publicitate de pe eBay care încercaţi să vă vândă KompoZer (dar se spune CompoZer), care este un pachet gratuit WYSIWYG, disponibile de la www.kompozer.net Acest lucru este usor de folosit, de asemenea. Şi liber. Dacă nu se poate construi un site in KompoZer, doriţi cu adevărat să lupte cu DW. Dar ar trebui să înveţe despre HTML si CSS pentru a face lucrurile mai uşor. Mult mai uşor. Mai ales cand vii pentru a cere ajutor. PS Contribuie este pentru cazul în care un designer de pagini construieşte şi altor categorii de personal edita conţinutul, de obicei, de birou personal doar tastând în lucrurile. Sau mai multe persoane din diferite departamente edita propria secţiune a site-ului. PPS Evitaţi foarte vechi versiuni de DW ca DW3 (eu am o copie mine). Creeaza rău cod, care poate fi greu de actualizare de mână. Şi le-a mică idee despre modul de afişare plutitoarelor, spre deosebire de KompoZer. |
|
| |||
| |||
| Multumesc Dr John si face ceea ce spui bun simţ. |
|
| |||
| |||
| Im complety cu Dr John atunci când este vorba de Dreamweaver doar lucrurile uşor pentru tine, dar nu-i asa? Când am început a crea pagini web folosind Dreamweaver Am fost folosind editor HTML + divizarea ecran, aşa că am putea adăuga div tag-uri şi obiecte de tabel direct în pagină. Acest Dreamweaver didnt dori ca acesta adaugă o mulţime de cod ontop unul de celălalt până la un mare dezastru. Am avut mai multe clasess la rând, cum ar fi <p class="bold"> <p class="italic"> conţinut </ p> acest lucru nu-mi te rog ca din când în când este utilizat în div1 sau de div2 (nu sunt sigur de ce). Când aţi citit apoi prin codul (şi dacă vă especialy învăţare) să vă oferă o idee foarte proastă de modul în care script-ul este menit să arate şi locul de muncă. Sfatul meu, dacă vă folosiţi de învăţare notepad + + este uşor de utilizat şi vă permite să prieview ce ai facut (da, poti sa faci asta, oricum, cu notepad, dar este nevoie de mai puţin timp) îl are, de asemenea, să stabilească şi script-ul aveţi posibilitatea de a alege limba în care vă aflaţi în wrighting + are un numar destul de feiw patch download-uri. Sper ca am facut rost. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu folosesc Dreamweaver, este foarte usor
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Alegerea depinde de editor unii factori ... cum aţi dori să codul sau de design, ceea ce-ti nivelul de calificare, ceea ce este bugetul pentru cumpărare plătit redactori ... etc Iată câteva editori Adobe Dreamweaver Impermeabiliza PHPEdit NuSphere PHPEd Notepad + + Editpro + + Comodo Editor Zend Editor Cautati un editor de aici http://www.php-editors.com/ în funcţie de cerinţele dumneavoastră.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Cum am ajunge # 1 in Google Dragostea Gadgets! Verificaţi Ultimele Gadgets Free Website SEO Review |