![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem řekl, potřebuju html editor zmeniť súčasťou mojej stránky stránky. Počul som o niektorých, ako je Dreamweaver, ale videli iní len pár kilo niektorí tvrdia, že sú rovnako dobré ako drahé robí softvér ..... Veľmi mätúce! I dont chcú stavať stránky jednoducho moje malá suma editaci ........ potrebujem Dreamweaver ???.... Sú iní až poąkrábat ???..... Môžem dostať do s jedným z týchto lacných ty z eBay za to, čo chcem robiť ??..... Akákoľvek odporúčania? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crimson Editor je skvelý len číslo, nie je WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno by ste sa pozrieť na Adobe Prispieť http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT Je dobré, keby všetko, čo potrebujete urobiť, je aktualizovať. Proč ne žiadať osoba, ktorá nemá vlastné webové stránky, čo odporúča?
|
| |||
| |||
| Ak sú všetky, ktoré chcete upraviť, je text, môžete použiť ľubovoľný textový editor. TextPad je dobrá, ako je napríklad program Poznámkový blok + + Tiež vás náhľad, čo máte urobiť. Ak nie ste plánovacie o niečo zložitejšie, že meniace sa slovami, alebo pridaním nového odseku, nemusíte stav software ako Dreamweaver. VUT Za žiadnych okolností používať FrontPage, je to hrozný html editor. PS Áno, všetky ostatné html editory sú až na to, ak by sa ten typ, ktorý hovorí, "jednoducho pretiahnuť" alebo "stačí kliknúť a typu" Ty ty používať veľa absolútnej polohy, ktorá vám nečakané problémy. Tiež nikdy nepoužívajte nič, hovorí, že je možné "tiež uložiť ako html", ako bývajú tieto program pre konverziu z iného formátu do html a urobiť neporiadok z tý Ecodata. EG Word, Excel, zverejňovať akékoľvek ploche a podobne je potrebné sa vyhnúť, ako mor. |
|
| |||
| |||
| Vďaka všetkým. Dnes sa pozrieme na obsah, ktorý vás odporučil a nakoniec sa pozrieme na Dreamweaver na eBay. Myšlienka vytvoriť vlastné stránky ľahko s Dreamweaver naozaj odvolanie sa mi ale, prečo 3 rôzne verzie rovnakú vec? a prečo všetci hovoria študentské verzie? a ktorý z nich by profesionálne použitie na ich webové stránky? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver bola pravidelne aktualizovaná v priebehu rokov, takže si môžete byť svedkami verzia z rôznych rokov, keď sa meno zmenilo nepatrne. Najnovšie verzie je teraz značkové zostali ako kupovali Macromedia. Študentská verzia je pre študentov na školách, tak im softvér za rozumné ceny a dostanete je zahnutý na neho, takže dúfajme, že perseude zamestnávateľ na nákup softvéru, že už viete, ako ju použiť. Študentské verzie väčšiny softvér nie sú zredukovať verzií, ale často im chýba tlačený manuál. A profesionálne použitie akejkoľvek verzii (ale novšie verzie sú samozrejme lepšie), ako softvér nerobí dobré stránky, profesionálne dobrej mysle, skúsenosti, zručnosti, vedomosti a vhľad robí. Můžu rovnaké webové stránky s Dreamweaver alebo TextPad alebo Poznámkový blok + + (a často používajú buď jednu ich editácia). Drahý softvér nebude vám web designer - priateľ práve urobil svoje vlastné stránky v DW a to nie je moc dobrá, tak pre príklad. Drahý softvér, je práve pre vás jednoduchšie urobiť. Byť vedomí toho, že niektorí inzerenti na eBay sa snažia predať vám KompoZer (ale hovoria, že CompoZer), ktorý je zadarmo WYSIWYG balík, ktorý je k dispozícii od www.kompozer.net To je jednoduché použitie, rovnako. A zadarmo. Ak nemôžete stavať lokalitu KompoZer, ktorý by ste naozaj boj s DW. Ale mali by ste sa dozvedeli o HTML a CSS, aby to mali ľahšie. Oveľa jednoduchšie. Zvlášť, keď ste prišiel požiadať o pomoc. PS Prispieť je pre prípad, keď návrhár stavia stránok a ostatných zamestnancov upravovať obsah, a to zvyčajne len zamestnanci úradu písať do veci. Alebo ľudia z rôznych útvarov editovať ich vlastné sekcii webu. PPS Vyhnite naozaj staré verzie DW rád DW3 (Mám kópiu sám). To vytvára zlý kód, ktorý sa dá ťažko aktualizovať ručne. A má malú predstavu o tom, ako zobraziť pláva, na rozdiel od KompoZer. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Dr. John, a čo vy na to dáva dobrý zmysel. |
|
| |||
| |||
| Im completo s Dr. John keď príde na Dreamweaver len aby to jednoduché, ale pre vás to? Keď som začal vytvárať webové stránky pomocou Dreamweaver som pomocou HTML editor + rozdelenej obrazovke, tak som mohla pridať div tagov a stolové objekty priamo do stránky. To Dreamweaver didnt jakoby pridáva spoustu kód ontop seba až do jeho veľký neporiadok. Mal som niekoľko clasess za sebou ako <p class="bold"> <p class="italic"> obsah </ p> k tomu nedošlo mi, prosím, ako v čase ju použili div1 alebo div2 (Nie som si istý prečo). Keď potom čítať pomocou kódu (a predovšetkým, ak vaše učenie) je vám veľmi zlý nápad, ako skript je určený na vzhľad a prácu. Moja rada, ak vaše učenie používať notepad + + je jednoduché použitie a nechá vás prieview, čo ste urobil (áno môžete to urobiť tak ako tak sa notepadu, ale to trvá kratšiu dobu), že má tiež opraviť skrípt a môžete si vybrať jazyk, ktorý ste v wrighting + je docela feiw náplasť BitTorrent. Dúfam, že aj zmysel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver aj použitie, je veľmi ľahké nájsť
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Výber editora závisí na niektoré faktory, ... Ako sa vám páči na kód alebo vzhľad, aký je váš zručnosti, aký je váš rozpočet na nákup platených redaktorov ... atď Tu sú niektoré editory Adobe Dreamweaver Nepremokavé PHPEdit Nusphere PHPEd Notepad + + Editpro + + Comodo Editor Zend Editor Vyhľadávanie editor odtiaľ http://www.php-editors.com/ podľa Vašich požiadaviek.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Ako som dosahu # 1 v Google Love Gadgets! Pozrite sa na najnovšie Gadgets Bezplatná aktualizácia webových stránok SEO |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HTML v TextEdit, nefunguje | Windwalker55 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 1. jún 2009 02:13 |
| Flash & Html webových stránok Pomoc | harryc | Web Design, hosting & SEO | 3 | 9. januára 2009 06:49 |
| HTML Webdesign <div> značku? | Ryan C | Web Design, hosting & SEO | 4 | 5 januára 2009 07:17 |
| Otázka o html | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20 júna 2008 13:58 |
| Html pomôžu s formulármi. | oobrokensilence | Web Design, hosting & SEO | 5 | 19. február 2008 16:12 |
| Thread Tools | |
| |