![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені сказали, я повинен HTML редакторі змінити частина мого веб-сайти сторінок. Я чув, як деякі Dreamweaver, але бачив іншого всього за кілька фунтів, деякі стверджують, що вони так само добре, як дорога робить програмне забезпечення ..... дуже заплутано! Я не хочете, щоб створювати веб-сайти просто моя невелика сума редагування ........ Потрібно Dreamweaver ???.... ж решта до нуля ???..... Чи можу я отримати від з однією з цих дешевих ті Off Ebay за те, що я хочу зробити ??..... Будь-які рекомендації?? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crimson редактор трохи більше коду, це не WYSIWYG.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо, ви захочете дивитися на Adobe Contribute http://www.adobe.com/products/contribute/?xNav=WSCT Добре, якщо все, що вам потрібно зробити, це оновлення. Чому б не звернутися до людини, що має вбудований веб-сайті, що він рекомендує?
|
| |||
| |||
| Якщо все, що вам потрібно змінити це текст, ви можете використовувати будь-який текстовий редактор. TextPad добре, як це Notepad + + Вони також дозволяють переглянути, як це зробили ви. Якщо ви не збираєтеся нічого більш складного, що зміна слів, або з додаванням нового пункту, вам не потрібно сучасне програмне забезпечення, як Dreamweaver. АЛЕ Ні в якому разі використання FrontPage, це страшне редактор HTML. PS Так, всі інші HTML-редактори до нього, якщо вони того роду, який говорить: "Просто перетягніть" або "натисніть і введіть" Ці які використовують багато абсолютне позиціонування, яке може дати Вам несподівані проблеми. Також ніколи не використовувати щось говорить, що вона може "зберегти як HTML", оскільки ці програми, як правило для перетворення з інших форматів в HTML і наплутати й ecode. Е. Word, Excel, будь-який робочий стіл опублікувати і як слід уникати як чуми. |
|
| |||
| |||
| Спасибо всем. Сьогодні дивлюся на речі ви рекомендували і в остаточному підсумку дивлячись на Dreamweaver на Ebay. Ідея робити мої власні сайти легко з Dreamweaver дійсно мене приваблює, але чому 3 різні версії одного й того ж? і чому вони всі кажуть, студент версії? і які можна було б використовувати професійні, щоб їх веб-сайти? |
|
| |||
| |||
| Dreamweaver був регулярно оновлюватися протягом багатьох років, так що вам може бути вигляді версій різних років, коли назва змінилася незначно. Останню версію фірмових Обитель зараз, оскільки вони купили Macromedia. Студентські версії для студентів коледжів, щоб дати їм програмне забезпечення за доступними цінами і отримати їх підключили на ньому, тому ми сподіваємося perseude роботодавця купити програмне забезпечення, яке вони вже знають, як використовувати. Студентські версії більшості програм не Cutdown версії, але часто не вистачає друковане керівництво. Професійні використовує будь-яку версію (хоча і більш пізніх версій явно краще), а програмне забезпечення не може зробити хороший веб-сайти, гарний вид професіонала, досвід, навички, знання і розуміння робить. Я можу зробити те ж веб-сайт з Dreamweaver або TextPad або Notepad + + (і часто використовую одну редагувати їх). Дороге програмне забезпечення не робить вас Web Designer - друг тільки що зробив свій власний сайт в DW і це не дуже добре на всіх, наприклад. Дороге програмне забезпечення лише спрощує для вас зробити. Знайте, що деякі рекламодавці на eBay намагаються продати вам KompoZer (але вони це називають CompoZer), яка є WYSIWYG безкоштовний пакет, доступний з www.kompozer.net Це простий у використанні, а також. І безкоштовно. Якщо ви не можете створити сайт у KompoZer, ви насправді боротьба з DW. Але ви повинні знати про HTML і CSS, щоб зробити легше. Набагато простіше. Особливо, коли ви приходите з проханням про допомогу. PS участі, це у випадку, коли дизайнер будує сторінок і іншим співробітникам змінити зміст, як правило, співробітники служби просто набравши в мотлох. Або ж люди з різних департаментів редагувати свої власні розділі сайту. PPS Уникайте дуже старих версіях DW як DW3 (я отримав копії себе). Це створює поганий код, який може бути складним для оновлення вручну. І це має слабке уявлення про те, як показувати плаває, на відміну від KompoZer. |
|
| |||
| |||
| Завдяки д-р Джон і що ви говорите, має сенс. |
|
| |||
| |||
| Im complety з д-ра Джона, коли справа доходить до Dreamweaver тільки створювати речі легким для вас, але не так? Коли я почав створення веб-сторінок за допомогою Dreamweaver, я використовував редактор HTML + Split Screen, щоб я міг додати теги і Div таблиці об'єкти безпосередньо в сторінку. Це Dreamweaver Didn't хотіли як вона додає багато коду OnTop один від одного до своєї великої безлад. Я був кілька clasess в ряду таких, як <p class="bold"> <p class="italic"> зміст </ P> це не подобається мені, як часом використовували div1 або div2 (не знаю чому). Якщо потім прочитати код (і especialy якщо ваше навчання) воно дає вам дуже погана ідея про те, яким сценарієм мається на увазі виглядати і працювати. Мій рада, якщо ваше навчання використанню Notepad + + вона проста у використанні і дозволяє prieview, що ви зробили (так, ви можете зробити це в будь-якому випадку за допомогою блокнота, але це займає менше часу), вона також має сценарію виправити, і ви можете вибрати мову, який ви в wrighting + вона цілком feiw завантаження патчів. Hope I сенс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую Dreamweaver, знайти дуже легко
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Вибір редактора залежить від ряду чинників ... як ви хотіли, щоб код або дизайн, що вашого рівня кваліфікації, що ваш бюджет для покупки Статутний редактори ... т.д. Ось деякі редактори Adobe Dreamweaver Водонепроникний PHPEdit NuSphere PhpED Notepad + + Editpro + + Comodo редактора Zend редактора Пошук редактора звідси http://www.php-editors.com/ відповідно до ваших вимог.
__________________ Jinnat вул Хасан SEO Blog - Як мені дістатися # 1 в Google Гаджети Любов! Перевірити останню гаджети Безкоштовний сайт SEO огляд |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HTML в TextEdit, не працює | Windwalker55 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 1 червня 2009 02:13 |
| Flash & HTML-сайт Допомога | harryc | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 9 січня 2009 06:49 |
| Оформлення <div> HTML тегів? | Ryan C | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 5 січня 2009 07:17 |
| Питання про HTML | oobrokensilence | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 20 червня 2008 13:58 |
| HTML-довідки з формою. | oobrokensilence | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 19 лютого 2008 16:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |