![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| моя сайт е http://www.humbleacreschinchillas.co...tion/form.html. Аз се чудех дали някой може да ме вкара в улика фаянс на попълнена форма отива, когато подадат заявление бутон е кликнахте? Това е първият ми форма и Im малко clueless по въпроса. LOL от помощ би било много много оценявам! ![]() Благодаря, тишина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тя отива към своя SQL сървър? какво?
| |||
| |||
| когато представя бутона в долната част на страницата е кликнахте изглежда да работи добре, но никога не е попълнен формуляр по емайл до мен. Аз съм нов за създаване на форми, това е моят първи опит. Аз премине от строго пост до "за mailto", за да видим дали той ще работи и когато представи бутон е натиснат, заявлението reloads с информацията в адресната лента и не е получено от имейл адрес, че е свързан с. Имам прочетете за mailto форми са ненадеждни, както и, така че ако там е по-добър начин да ги представи бих искал да го използват. Все пак, не бях сигурен, където ще намерите формата на данни с чисто "пост" форма. Просто трябва да знаеш как да се правят под формата жизнеспособни, така че информацията ще бъде изпратена до мен, когато тя е подадена. Надявам се, че е по-добро обяснение. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За mailto само autofills по информация, тя не изпрати имейл самата.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| О добре, добре е, има ли маркер, който изпраща попълнения формуляр за електронна поща? |
|
| |||
| |||
| Пост прави, но това не е страшно сигурни. Обикновено на мястото ще се съхранява информацията в база данни, след това го изпраща. Не мога да помогна допълнително, както това е било наистина много време, тъй като го направих това нещо - Може би Google около начини да направите това по PHP или някои допълнителни обяснения за следприватизационен форми.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |